bmw_f900xr_duben




Detail inzerátu

Polaris RZR 200

Dětský model RZR 200 EFI nahrazuje populární RZR 170 EFI a zavádí nové standardy SxS v oblasti dětského ježdění díky exkluzivním bezpečnostním inovacím, jako je systém RIDE control s funkcí omezení maximální rychlosti, geofencing, nebo technologie Helmet Aware – to vše ovládané přes aplikaci RIDE command.

Model RZR 200 EFI nabízí mladým jezdcům ve věku 10+ dokonalý vstup do zábavného a vzrušujícího světa off-roadového ježdění. Řada bezpečnostních inovací znamená, že rodiče a dospělí jezdci si svou jízdu mohou bezstarostně užívat. Model RZR 200 EFI je rovněž vybaven sedlem pro spolujezdce, takže děti se o zábavu mohou podělit s kamarádem, a nabídka příslušenství jim umožní přizpůsobit své první vozidlo k obrazu svému.

„Model RZR 200 EFI nabízí dětem zvladatelné parametry a bezpečnostní technologie, které ocení hlavně rodiče,“ řekl Judson. „Toto je produkt, který může růst s mladými jezdci tak, jak budou sbírat více zkušeností a dovedností. A když získají pocit vlády nad strojem a svobody, vyroste z nich nová generace off-roadových nadšenců.“

? Youth RIDE control – Umožňuje rodičům mít pod kontrolou rychlost a ohraničit jízdní prostor přímo z aplikace RIDE command, a zároveň pomáhat dětem při zlepšování dovedností a sportovním vývoji.
? Technologie Helmet Aware – Díky možnosti přednastavit ovládací prvky vozidla a signálu systému Helmet Aware lze zamezit nastartování vozidla, pokud dítě nemá nasazenou přilbu.
? Omezení rychlosti – Dovolí dětem jezdit jen takovou rychlostí, jaká odpovídá jejich věku, zkušenostem a terénu. Maximální rychlost lze snadno nastavit z aplikace RIDE command.
? Geofencing – Pomáhá udržet děti na dohled jednoduchým nastavením a hlídáním jízdního prostoru a rychlostních limitů uvnitř a vně tohoto prostoru.
? Funkční displej – Jezdec může snadno sledovat svou rychlost za volantem, zatímco rodiče si mohou rychlost zobrazit zpětně, pokud bylo dítě z dohledu.
Nová čtyřkolka -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Cena: 164 990 Kč
Typ: Prodej
Město: Olomouc
Telefon: 776844701
Vyrobeno: 2021
Výkon: 8 kW
Objem: 200 cm3
ABS: Ne
K motorce: Polaris RZR 170
Inzerát firmy
AUTOSKLA ALKA s.r.o.

Adresa:
Holická 162/60
Olomouc
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
776844701

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist