kawasaki_good_times_tour2




Soutěž o vstupenky na Stunt Battle Europe

Vzpomínáte také na zlatou éru Streetfighter Day, která do České republiky přinesla závody moto kaskadérů té nejlepší světové úrovně? Ta doba je zase zpět! Po téměř desetileté pauze se do Čech zase vrací závody mezinárodní úrovně v podobě akce Stunt Battle Europe. Stuntridingové soutěže si v poslední době získaly oblibu snad v celé Evropě, tento sport jde rychle nahoru a na špičkové úrovni divák jen s otevřenou pusou kouká a kroutí hlavou nad tím, co všechno se s dvousetkilovou „šestkou“ dá dělat. Na Stunt Battle Europe 2014 bylo pozváno celkem 80 špičkových jezdců z celé Evropy, z nichž se šestnáct nejlepších utká ve vyřazovacích bojích tzv. BATTLE o nejlepšího Stuntridera.

Účast na Stunt Battle Europe již potvrdilo několik předních jezdců z České republiky včetně známých firem Martina Krátkého, Mistra ČR v letech 2012 a 2013 a Vicemistra světa ze STUNT GP Poland 2014, ostravského démona Adama „Special“ Peschela, vicemistra ČR 2014 nebo Mirka „Sporťáka“ Freye, který na českém mistovství ukázal, že nedá nic zadarmo a vybojoval třetí místo.
Zúčastní se ale i jezdci z Polska, Rakouska, Francie, Chorvatska, Litvy a dokonce až z dalekého Japonska, odkud přijede Hiroyuiki „OGA“ Ogawa, který svým jízdním stylem sebere každému slova z úst. Svoji účast zvažuje i bývalý mistr světa ve stunt ridingu Zoltán Angyal z Maďarska.
Kvalifikace v podobě tříminutové volné bodované exhibice začíná ve 12 hodin. Šestnáct nejlepších jezdců postupuje do vyřazovacích bojů „jeden na jednoho“, které ve čtyřech kolech určí vítěze. Finálové jízdy se pojedou ve večerních hodinách pod umělým osvětlením, které dodá jízdám ještě větší nádech adrenalinu.
Odpoledne a večer Vás mezi jízdami soutěžících riderů čekají exhibiční show a bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na šestimetrový Globus smrti, ve kterém se zároveň představí čtyři jezdci týmu Crazy Day včetně filmového kaskadéra Jana Holuba, „živou“ hořící rampu Richarda Lorenze, přes kterou bude skákat čtyřkolka, nebo efektní show na čtyřkolce v podání Richarda Mošny. Po finálových jízdách se ještě jednou představí jezdci v globusu smrti, kteří tentokrát pojedou svoji show po tmě a jejich bláznivá jízda v ocelové kouli bude doplněna o pyro efekty.
Pro milovníky „staré školy“ STREEFIGHTER stylu jsme připravili dvě vložené soutěže – Best drift a The best Agressor. Název první ze soutěží je dostatečně vypovídající, ale Agressor bude pro diváky vrcholně atraktivní záležitost – každý přihlášený jezdec dostane 30 sekund na to, aby ukázal to největší peklo, co s motorkou dokáže vyprodukovat. Dají se čekat divoké gumovačky a jiné šílenosti. Poté už se můžete těšit na rockovou noc v doprovodu revivalových kapel Red Hot Chili Peppers a Rammstein, kteří svoji show okoření pyro technikou.
Celodenní program nabídne zábavu nejenom pro příznivce nebezpečí a adrenalinu, ale i pro rodiny s dětmi. Odpoledne za dětmi přijede Batman ve svém Batmobilu, ve kterém se mohou nejen vyfotit, ale užít si spolu s Batmanem i projížďku v jeho „superkáře“. Na pomoc si Batman přizval i známé šikuly PATa a MATa, kteří se stuntridingu začali také věnovat, tak uvidíme, jak jim to půjde. Dále na děti čekají atrakce a soutěže.
Závod proběhne v době konání Mistrovství světa silničních motocyklů Moto GP ČR 16. srpna 2014 u OC Olympia Brno. Pro motorkáře je připraveno hlídané parkoviště. Přijďte podpořit naše jezdce, kteří budou čelit světové elitě!

Cena vstupenky je 250,-Kč na místě nebo 190,-Kč v předprodeji (na TICKETPORTAL od 28.7). Důchodci, děti a držitelé průkazu ZTP – 100,-Kč

Informace k akci : info@stuntbattle.com
Webová stránka: www.stuntbattle.com

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaký motocykl je nejoblíbenější pro přestavbu stunt ridingové motorky?“
    • Kawasaki ZX-636
    • Yamaha YZF-R6
    • Suzuki GSX-R 1000

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):


TOPlist