kawasaki_good_times_tour2




Prague Harley Days spouští předprodej naruby

Tradiční letní akce Prague Harley Days plná motocyklů, zábavy, koncertů, dobrého jídla a pití, která proběhne v termínu 3.-5. září a navíc se letos opět propojí s Burgerfestem, se odhodlala k originálnímu a odvážnému kroku. Spustila takzvaný předprodej naruby, v němž dala svým fanouškům možnost ji finančně podpořit koupí dražší vstupenky v předprodeji než následně na místě. 

Důvod spuštění předprodeje Naruby je dle pořadatelů prozaický, klasičtí komerční partneři, bez kterých akci formátu Prague Harley Days nelze uspořádat, pomyslně vymřeli na covid a festival tak prakticky ze dne na den zůstal bez partnerů. Organizátoři tak stáli před otázkou, zda akci zrušit nebo požádat o pomoc komunitu, která na Prague Harley Days pravidelně chodí a za celou dobu existence akce si mohla užít nespočet zvýhodnění a bonusů. Myšlenka předprodeje Naruby je umožnit fanouškům akci dobrovolně podpořit, namísto plošného a citelného zdražení vstupenek či dokonce zrušení eventu.

“To, co se nám ze začátku jevilo jako krajní možnost, se teď stalo realitou a uvidíme, jak vše dopadne. Už loni po řadě peripetií a následném zrušení vstupného – logicky – skončila akce v červených číslech a nyní nás čekalo rozhodnutí, zda Prague Harley Days vůbec uspořádat, nebo nyní poprvé požádat o pomoc návštěvníky a všechny, co mají akci rádi. V předprodeji Naruby tak stojí vstupenka víc než na místě, ale jen díky vám a jejich koupi se nám podaří Prague Harley Days skutečně udělat, zajistit odpovídající program, zaplatit veškerý pronájem, techniky, beďnáky, kapely a další, co teď také po výpadku příjmů vítají každou korunu. A samozřejmě užít si zábavu, jak jsme zvyklí a jak se sluší a patří. Navíc věříme, že tahle situace nebude trvat věčně a podaří se nám tuto pomoc a podporu všem zase vrátit. Chceme Prague Harley Days udělat i letos, zvlášť když už je zrušili v německém Hamburku, ale teď potřebujeme pomoc od vás. Pojďme si říct, že i letos to dáme a že si to společně uděláme hezké, a hlavně se tak Prague Harley Days dožijí i příštího 10. ročníku,“ vysvětluje Jaroslav Vavřina, organizátor Prague Harley Days.

Kromě dobrého pocitu z podpory, který mohou mít všichni, kteří si zakoupí vstupenky v předprodeji Naruby, nabízí pořadatelé i možnost veřejného poděkování, a hlavně volný vstup na souběžně probíhající výstavu historických motocyklů Veteran Mania, která právě na Prague Harley Days vyvrcholí. Zatímco na místě budou vstupenky stát 500 Kč, v předprodeji jejich ceny začínají na 800 Kč a jsou odstupňovány v částkách 1000 Kč, 2000 Kč, 5000 Kč a 10 000 Kč. Organizátoři jsou navíc otevřeni i zájmu ze strany případných partnerů, kteří třeba ještě o Prague Harley Days a Burgerfestu neslyšeli, ale akce je oslovila natolik, že se rozhodli ji podpořit a rádi by se na ní prezentovali. „Přestože už letos nemůžeme pozvat všechny návštěvníky zdarma, jak tomu bylo loni, držíme slovo a stále platí, že vstup zdarma mají všichni ti, kteří si vstupenku zakoupili v minulých letech a neuplatnili ji a stejně tak i majitelé Sportsterů. Navíc se pro demo jízdy pokoušíme sehnat i zbrusu nový Sportster S, který Harley-Davidson představil jen před několika málo dny a k dispozici bude i více jak 10 motocyklů Pan America a samozřejmě další motocykly Harley-Davidson aktuálního modelového roku,” vysvětluje organizátor Michal Šesták. Chybět pochopitelně nebude tradiční spanilá jízda centrem Prahy, klání motocyklových stavitelů neboli Custom Bike Show, demo jízdy na nejnovějších motocyklech Harley-Davidson, oblíbená Pole Dance Battle, adrenalin v podobě FMX show a FMX umění Petra Piláta, spousta živé muziky, stánků s doplňky a suvenýry, připravena bude i family zóna s programem pro ty nejmladší návštěvníky. Navíc Prague Harley Days spojené s Burgerfestem nabídnout návštěvníkům možnost vyhrát ceny v hodnotě více než 500 000 Kč, od motocyklu, přes profesionální grily a řadu dalších cen.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist