kawasaki_good_times_tour2




Pozvánka na Easyriders RIDE Harrachov 2022

Přijeď si užít mejdan i jízdu na poslední prázdninovej vejkend v nejkrásnějším prostředí Krkonoš.

Vstup na akci je zdarma, takže cíl na poslední prázdninovej víkend je víc než lákavej. Přijeďte se jen tak mrknout do Harrachova na první Easyriders Ride.

Sobotní jízda 66mil skvělými silnicemi polským příhraničím o zapůjčení Haryka v Las Vegas. V sobotu kapely Rain, Three Wild Guns a Street Machine pod Mamutím můstkem.
V pátek to rozjede Dj´s Mescalero s rockotékou na hlavním pódiu. Na Eectro stage, nějaká ta tančírna s Dj´s FataMorgana, kteří budou míchat celý víkend desky ve stylu Electro Reagae, Dub step, Drum´n Base, až do nočních hodin.

Pivní stany budou doufáme praskat ve švech a Extra Hořkýho Rebela budeme točit za 40 Kč, takže nikoho nestáhneme z kůže.
Soutěže a doprovodnej program pro Vás připravuje Jan Biker Kadlec - JBK: Klasiky v pití piva, nejlepší zvuk motocyklu, ukousni párek za jízdy, jízda do kopce/z kopce a mnoho dalších kravin o Wellness pobyty v Harrachově.

Kdo by se chtěl ubytovat máme zabukovanej Hotel Svornost Harrachov a ještě volný pokoje, a kdo to radši ve stanu, máme stanový městečka.
Pro toho, kdo má svůj motocykl všech značek a typů za léta překopaný k nepoznání, bude i Custom Show o hodnotné ceny. Kdo nemá na svým Customu technickou, může ho provětrat na okruhu areálem a užít si Custom-Ride.

Vstup do areálu až k pódiu mají povoleny všechny motocykly, Hot-Rody a US-Cars.
Harrachov je krásnej, jak na okolní projížďky Krkonošemi, tak na zevlování i na zábavu, čeká na vás Bobová dráha, Bungee Jump, pro děti hřiště pod sjezdovkou, závodní okruh čtyřkolek a další kraviny, dorazte si s námi užít poslední prázdninovej víkend.

Sobotní Easyriders jízda 66mil o Vegas (musíš se zaregistrovat na webu za 333Kč)
(kdo projede kontrolní body v polském příhraničí, nejen že si s námi užije parádní jízdu, ale ten kdo se vrátí do cíle s nejblíže 66mílím na tacháku, vyhraje zapůjčení motocyklu v Las Vegas. Od partnera akce HellRider.cz Kdo si zakoupí Easyriders Jízdu, automaticky dostane vstupenku v hodnotě 250 Kč na Prague Harleys Days na následující sobotu.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist