kawasaki_good_times_tour2




Motoslet žen je již zase za námi!

Autokempink Konopáč byl minulý víkend cílem mnoha motožen. Na Konopáči se totiž konal již čtvrtý ročník Motosletu žen.

Sjely se zde všechny motoženský z celé ČR a vůbec se jako každý rok nehledělo na kubaturu, značku motocyklu, zda je motorkářka chopperová, supersportovní nebo že přijela jako batůžek - důležité vždy je, mít motorkaření v srdíčku.
Většina dam letos přijela již v pátek, aby si prohlédly kemp a jeho okolí, no a samozřejmě aby se večer seznámila s novými tvářemi, s kterými následující den soutěžila o hodnotné ceny sponzorů akce.
V sobotu se soutěžilo jako každoročně ve startování poslepu, v jízdě pomalosti a navíc byla letos připravena větší airsoftová střelnice, kde si nejen dámy, ale i jejich doprovody, mohly vyzkoušet střelbu hned z několika typů zbraní.
Po hromadném vyfocení všech zúčastněných žen byla připravena mimořádná show – vystoupili pánové kaskadéři z Crazy Day! A že se bylo na co koukat! Svědčí o tom nečekaný striptýz jedné z přihlížejících návštěvnic místního koupaliště, která při této show odhodila jako vděk plavky!
V předvečer se jako každý rok rozdala pak tombola a proběhlo vyhlášení výsledků soutěží. Ale to pořád nebylo vše! Večer se rozjela ještě jedna velká show! Pánové kaskadéři nám ukázali další jejich um – jejich báječnou hru na kytaru a dokonce i skvělý zpěv!
Věřím tak, že se letošní ročník líbil a že se za rok sjedeme minimálně v tak hojném počtu jako tomu bylo letos!
Všem zúčastněným patří velké díky!
A malé lákadlo nakonec. Výroční pátý ročník, který nás čeká za rok, bude pro změnu ve trochu více motocyklovém provevení. Máte se tak na co o to více těšit! Více informací během konce roku ve zdejším fóru.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (17x):


TOPlist