kawasaki_good_times_tour2




MotoMoto párty

Tradiční, předvánoční MotoMoto Párty, letos s jubilejní pětkou na konci. Akce pro všechny fandy motocyklů, pohodové lidi, krásné dámy a významné osobnosti v oboru.

Letos vychází termín na sobotu 11. 12. 2010 a oficiální startovní výstřel z výfuku zazní v 19.00. Místem konání je, stejně jako v loňském roce, Bar Hockeyka na Jungmannově náměstí 19 v centru Prahy.

Přibližný program bude následující:

V plánu je jako obvykle welcome drink od strýčka Jacka, módní přehlídka motocyklového oblečení 4SR (možná i něčeho pikantního), premiéra stuntridingového videa pod dohledem členů nově vzniklé Asociace stuntridingu, křest luxusního kalendáře, vystoupení rockové kapely K2 (tři energií nabité dámy, o nichž si více přečtete v posledním čísle Motohousu), tombola s hlavní cenou - ježdění na okruhu s agenturou Racetrack service a dalšími splendidními cenami našich svěžích partnerů – 4 Street Racing, Racetrack Service s.r.o., PP Tuning, MMB, Abus, Mototechnologi, Partsdepot.cz, KTM-Autonova, Lojzo, Ready2race.cz, Sebimoto, Ducati, Gatta. Hlavním mediálním partnerem letošního ročníku je SUPERBIKE-online.cz.
Kromě toho přislíbili účast známí závodníci: Jakub a Matěj Smržovi, Jakub Kornfeil, Petr "pilník" Pilát, Libor Podmol a další.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist