kawasaki_good_times_tour2




Melechovský okruh již potřetí!

Už o tomto víkendu se v Ledči nad Sázavou uskuteční sraz a soutěž motocyklů čs. výroby Melechovský okruh 2012. Třetí ročník setkání začíná v pátek 17.8., na sobotu je kromě bohatého programu s prezentacemi předních českých motoznaček a výrobců připraven také závod Melechovský okruh. Motorkáři.cz jsou mediálním partnerem akce.

Tak jako v předešlých letech se akce koná v Ledči nad Sázavou ve sportovním areálu TJ Kovofiniš (areál bývalého zimního stadionu), který bude pro účastníky otevřen již od pátku 17. srpna 2012. V areálu je vyhrazené místo pro parkování a vystavení motocyklů, k dispozici je prostor pro stanování včetně sociálního zázemí a chybět nebude ani stánek s občerstvením a posezením u pivka, nealka či grilovaných dobrot.
Hlavní program srazu se uskuteční v sobotu 18. srpna, kdy již od ranních hodin bude probíhat prezence závodníků a výstava dorazivších strojů čs. výroby. Součástí dopoledního doprovodného programu budou zábavné soutěže (Ocelová paže, Páka, Céčka) a obchodní prezentace partnerů (JAWA Moto Týnec n. S., ČZ Řetězy Strakonice, VM Moto Písek, Sklolamináty K. Krajanský-vozíky PAv, Brisk Tábor, Paramo Pardubice, EST+ Ledeč n. S., Lakvání motocyklů Ledeč n. S.).
Ve 12:00 bude odstartován samotný Melechovský okruh. Jezdci budou podle finálního počtu startujících rozděleni do skupin po 3 - 5 jezdcích a vypuštěni v pětiminutových intervalech. Principem závodu je absolvovat jeden Melechovský okruh o vzdálenosti přibližně 25 km, na kterém bude rozmístěno 5 soutěžních stanovišť (nečekejte stejné jako loni). Za plnění každého úkolu získá skupina body, na jejichž základě se v cíli určí finální pořadí. V cíli navíc každý jezdec absolvuje jízdu zručnosti, na základě které se mohou odečítat dané skupině body (např. za neprojetí jezdce vymezenou trasou apod.)
Po ukončení závodu bude provedeno vyhodnocení nejúspěšnějších tří skupin. Dále pak budou další individuální hodnocení, např. nejpůvodnější motocykl, nejlépe renovovaný motocykl, unikátní motocykl a to nejen z veteránů ale i novodobých motocyklů nebo prototypů, nejvzdálenější jezdec, nejkrásnější jezdkyně atd. Pokud bude dost ženy, vyhlásíme i miss mokré tričko!!!
Pro vítěze budou připraveny diplomy a zajímavé ceny, které nám do soutěže dodají naši partneři tedy: ČZ a.s., ČZ Řetězy, JAWA MOTO spol. s.r.o., Město Ledeč nad Sázavou atd. Po ukončení závodu bude společná spanilá jízda městem a návštěva nedaleké palírny Bohdaneč. V Bohdanči Vás čeká prohlídka palírny a moštárny a můžete vystoupat na nedalekou rozhlednu Bohdanka. V podnikové prodejně Agnes - Zelené Bohdanče můžete degustovat kompletní sortiment ovocných pálenek, likérů i medovin. Večer čeká účastníky promítání fimu s motorkářskou tematikou, přespolní mohou opět přenocovat a v neděli se vydat k domovům.
Doufáme, že zábavu zde najdou i celé rodiny. Otcové při prohlídce motocyklů a techniky, mamky při prohlídce motorkářů a děti se mohou pobavit v dětském koutku se skákacím hradem.

Kompletní sobotní program:

08:00 Otevření areálu (TJ Kovofiniš)
08:00–11:00 prezentace účastníků
11:00–12:00 organizační přípravy závodu a jezdců
12:00–16:00 závod Melechovský okruh
(přírodní okruh vedený po silnici III. třídy kolem kopce Melechov)
13:30–16:30 jízda zručnosti (areál TJ Kovofiniš - pro dojíždějící závodníky)
16:30–17:00 tombola o hodnotné ceny, vyhodnocení a vyhlášení vítězů
17:00 společná vyjížďka
17:30–18:30 prohlídka palírny v Bohdanči a výstup na rozhlednu Bohdanka
18:00–21:00 návrat do areálu a volná zábava
21:00 promítání filmu s motocyklovou tématikou

Další informace najdete na webu www.melechovskyokruh.cz.
Petr Soukup, tel.: 736 607 637
pesoprojekt@email.cz
Registrace předem není nutná!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist