kawasaki_good_times_tour2




Melechovský okruh 2013 se blíží

V sobotu 17.8. se v Ledči nad Sázavou uskuteční už tradiční setkání a soutěž motocyklů čs. výroby - Melechovský okruh 2013. Třetí ročník "Melecháče" začíná v pátek 16.8., na sobotu je připraven bohatý doprovodný program s prezentacemi předních českých motoznaček a výrobců, ale hlavně samotný závod. Motorkáři.cz jsou mediálním partnerem akce.

Tak jako v předešlých letech se akce koná v letním areálu města Ledeč nad Sázavou (areál fotbalového stadionu), kde bude pro účastníky závodu a srazu vyhrazeno místo pro parkování motocyklů a předstartovní přípravu. Pro přespolní účastníky bude zajištěn prostor pro stanování v areálu na celý víkend. Pro romantické duše bude nově připraven i prostor u nedaleké řeky Sázavy. V areálu bude k dispozici sociální zázemí s funkční sprchou a občerstvením. Areál bude otevřen už od pátku 16.8., kde pro vás bude připraven stánek s posezením, pivkem, kofolou, grilovaným masem, klobásami a dalšími pochutinami. Samozřejmostí je úžasná a milá obsluha.
Hlavní program Melecháče je nachystán na sobotu, kdy bude již od rána probíhat registrace účastníků-závodníků, výstava dorazivších strojů a prezentace partnerských společností, mezi něž letos patří JAWA Moto Týnec n. S, Moto FGR Ústí n. O., VM Motor Písek, Sklolamináty Karel Krajanský výroba PAv, ČZ Řetězy Strakonice a Lakování motocyklů Pavel Ptáčník Ledeč nad Sázavou.
Samotný závod bude odstartován ve 12:00 ledečského času. Jezdci budou podle finálního počtu startujících rozděleni do skupin po 3-5 jezdcích a vypuštěni v 5minutových intervalech.
Principem závodu je absolvovat jeden Melechovský okruh o vzdálenosti přibližně 25 km, na kterém bude rozmístěno 5 soutěžních stanovišť. Soutěže pro Vaše zpestření opět obměníme a zkomplikujeme.
Závod bude zakončen jízdou zručnosti. Poté bude provedeno vyhodnocení nejúspěšnějších tří skupin. Dále pak budou další individuální hodnocení, a to např. nejpůvodnější motocykl, nejlépe renovovaný motocykl, unikátní motocykl a to nejen z veteránů, ale i novodobých motocyklů nebo prototypů. Bude vyhlášen nejvzdálenější jezdec, nejkrásnější jezdkyně atd. Pokud bude dost žen, vyhlásíme i miss mokré tričko!! Pro vítěze budou připraveny diplomy a zajímavé ceny, které nám do soutěže dodají naši partneři, tedy: ČZ a.s., ČZ Řetězy, JAWA MOTO spol. s.r.o., Město Ledeč nad Sázavou a další.
Po ukončení závodu bude společná spanilá jízda městem a návštěva zámku ve Zruči nad Sázavou. Na zámku ve Zruči proběhne prohlídka vnějšího parku a interiérů zámku se vstupem na věž. Délka trasy Ledeč - Zruč - Ledeč celkem 50 km. Pojedeme po krásných silničkách III. třídy, kde je minimální provoz.
Registrace předem není nutná!
Další informace najdete na webu www.melechovskyokruh.cz.
Petr Soukup
mob: 737 301 831, 736 607 637
mail: pesoprojekt@email.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):


TOPlist