kawasaki_good_times_tour2




Jubilejní Skútršňůra

Kulaté pořadové číslo 10 zdobilo letošní ročník Skútršňůry, která se konala o uplynulém víkendu v Praze. Základnu akce nechali pořadatelé na tradičním místě u kempu Džbán, spanilá jízda pak vedla přes centrum hlavního města až do Podolí.

Kapitoly článku

Kromě hromadné vyjížďky všech 527 skútrů všech možných značek a kubatur, která v centru sobotní Prahy způsobila pořádný rozruch, byl pro účastníky na Džbáně připraven bohatý doprovodný program.
Svoje skútry tu prezentovaly značky Honda, Kymco, Quadro a Yamaha, a to včetně možnosti zkušební jízdy na vyhrazené části parkoviště. Doplňky a příslušenství zastupovaly stánky značek Dunlop, Givi, Interphone, Tucano Urbano, a chybět pochopitelně nemohlo ani občerstvění včetně tradiční snídaně.
Zábava pokračovala i po návratu ze spanilé jízdy Prahou, kdy si účastníci mohli zasoutěžit v tradičním ukusování párků, jízdě zručnosti, nejpomalejší jízdě nebo obdivovat kaskedérské umění Máry Matouška.
Počasí letos vyšlo naprosto dokonale, organizátoři svojí náročnou úlohu zvládli na jedničku, a účastníci se chovali spořádaně, takže desátý ročník Skútr šňůry lze označit za velice úspěšný. Jestli jste na Džbáně v sobotu byli, mrkněte do galerie - třeba se tam najdete.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):


TOPlist