kawasaki_good_times_tour2




Evropsky světová akrobacie na hradeckém nebi

Pokud máte vztah k letadýlkům která nelétají rovně, za jejichž kniply sedí stejní střelci (jasně, holky taky :-)) jako za řídítky světových bajků, je tady akce která by vám neměla utéct.

Mám pro vás další pozvánku na další mimořádný letecký den. 
Na letišti v Hradci Králové už od 6. července probíhá 16. Mistrovství Evropy v letecké akrobacii. 
S tou Evropou je to trochu na uvozovky, protože z 60. účastníků je ze starého kontinentu jen část. Do Hradce se přijelo popasovat s konkurencí i mnoho pilotů z Kanady, USA, Austrálie, Japonska, Gruzie, Izraele … 
Důvod proč přijeli z celého světa až do Hradce, je vlastně i důvodem proč se na ně přijet podívat. Jsou to ti nejlepší, a bojují nejen o titul evropského šampióna, ale také o své další angažmá. Z těch, kteří se nejlépe umístí, budou totiž vybíráni další účastníci prestižního seriálu Red Bull Air Race!
Protože opakující se soutěžní sestavy nejsou divácky nijak extrémně zajímavé, připravili pořadatelé na závěr šampionátu na sobotu 12. 7. 2008 od 10. hodin letecký den. 
Ti nejlepší z účastníků ME se vám představí ve 13 hod.  v boji o Pohár Ivana Tučka a vítěz tohoto klání pak v exhibici. 
Kdo jste už měl příležitost vidět předchozí ročník, víte, že to bude podívaná hodně zajímavá, protože na hradeckém nebi se budou v kotrmelcích prohánět ti nejlepší piloti na nejlepších akrobatických speciálech kategorie unlimited. 
A jak bývá zvykem při podobných akcích pořádaných firmou DSA, vstup bude opět zdarma! :-)Takže pokud bude počásko ok, sedněte na motku a přijeďte se podívat. 


    
galerka na www.photopro.cz

Informace o redaktorovi

Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist