kawasaki_good_times_tour2




EURO BIKE FEST 2018 - X.ročník motorkářského festivalu, nejen pro motorkáře

Spousta hudby, tisíce motorek, kaskadérská vystoupení a adrenalinové sporty – to všechno chystá na návštěvníky Euro Bike Fest, největší český motofestival. Jubilejní DESÁTÝ ročník této jedinečné akce vypukne poslední květnový víkend v jihomoravských Pasohlávkách. Jako každý rok se sjede na 10 000 návštěvníků strávit společný víkend v duchu motta festivalu.

MOTORCYCLES, EXTREME SPORTS AND ROCK&ROLL.

Kromě tisíců motorek a koncertů kapel jako Dymytry či Horkýže Slíže se mohou návštěvníci těšit také na netradiční sportovní disciplíny Zombie Run a Středověký kontaktní boj, zápasy v Muay Thai a profi boxu, vodní sporty či na vystoupení poledance.

Euro Bike Fest (EBF) je největším festivalem svého druhu v ČR. Letošní desátý ročník se koná od 24. do 27. května v jihomoravském rekreačním areálu ATC Merkur Pasohlávky. Každý rok za nabitým programem přijíždí okolo 10 000 fanoušků z ČR a okolních evropských států.
Nezáleží, jestli přijedete na motorce, autem, na kole, nebo přijdete pěšky. Program je takový, aby si každý přišel na své.

Areál Euro Bike Festu se rozkládá pod "Pálavskými kopci" na ploše více než dvaceti hektarů, v těsném sousedství Novomlýnských nádrží . Už toto je základ pro nevšední zážitky, ale vy navíc potkáte spoustu kamarádů, přátel či lidí na stejné vlně. V areálu festivalu uvidíte tisíce motorek, ke kterým si připočtěte exclusivní kousky vystavovatelů v rámci mezinárodní soutěže „motocyklových přestaveb“ BIG LAKE CUSTOM. Na své si přijdou příznivci všech typů motocyklů, od chopperů po silniční speciály. Euro Bike Fest není nijak žánrově vyhraněný. Zkrátka taková moravská motonirvána 😊

Na dvou hudebních scénách Euro Bike Festu vystoupí kapely : DYMYTRY, HORKÝŽE SLÍŽE, DOGA, GATE Crasher, TRAKTOR, TRAUTENBERK, AC/DC CZECH REVIVAL, TANJA, 13 STEPS TO HELL, Kapriola, MF (SK), Booters, Painting Memories, Projekt Parabelum, Unholy Ones, Sotury, WAIT, ale také na DJ s produkcí do brzkých ranních hodin.

Adrenalin Vám zvednou kaskadérská vystoupení a nebudou chybět ani zápasy MUAY THAI a profi BOXU. Krásné souboje uvidíte také v zápasech HMB ( středověký kontaktní boj ). Žádné sehrané scénáře, či exhibice, ale tvrdý boj „železo na železo“.

Oko potěší modelky v rámci foto zóny a chuťové smysly zase desítky barů a restaurací situovaných uvnitř areálu. Na jezeře, přímo v areálu Euro Bike Festu, se předvedou top jezdci v disciplínách WAKEBOARD a WAKESKATE.

Dále je pro vás připravena spousta doprovodného programu v podobě vyhlídkových letů vrtulníkem, soutěže v BODYPAINTINGU a následného ZOMBIE RUNu, POLE DANCE, HarleyDavidson zóna, letní kino, výletní plavby na „parníku“ s ochutnávkou moravských vín, bikerské hry v rámci Classic biker zóny, přehlídka tatérů BIG LAKE TATTOO CONVENTION a spousta dalšího.

Jako již tradičně je pro návštěvníky, pro odreagování, připraveno speciální zvýhodněné vstupné do největšího a nejmodernějšího moravského aquaparku AQUALAND MORAVIA, v přímém sousedství areálu Euro Bike Festu.

Vstupné Euro Bike Fest 2018:

  • 700 Kč na celou akci na místě, v předprodeji do 30. dubna 600 Kč
  • 450 Kč na celou sobotu 26. května
  • 250 Kč na sobotu 26. května - pouze pro pěší od 12:00 – 17:00
  • Děti do 15 let v doprovodu rodičů zdarma

Vstupné zahrnuje vjezd a parkování motocyklu, místo pro stan a vstup na veškerý program.
Aktuální informace na: www.eurobikefest.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):
Související firma
  • blackMACHINE,s.r.o.

    black MACHINE s.r.o. je produkční agentura, která NABÍZÍ svým zákazníkům kompletní servis týkající se hudebních vystoupení, technického a produkčního SERVISU akcí, zastoupení a zajištění umělců a osobností ....



TOPlist