kawasaki_good_times_tour2




Blíží se další Gentlemans Ride

Přes 350 tisíc jezdců na motocyklech z celkem 121 zemí po celém světě nasedne ve svátečním oblečení již tuto neděli 21.5. na své motocykly v klasickém nebo vintage stylu a jménem hnutí Movember absolvuje chariativní jízdu Distinguished Gentleman's Ride. A přitom osloví své kamarády a známé, aby přispěli na jejich jízdu v rámci charitativní sbírky. A my na Vás máme prosbu...

Na pražskou jízdu vyrazí i naše nová redakční Honda Monkey a budeme moc rádi, když na její účast pošlete alespoň symbolický příspěvek i Vy, naši čtenáři a návštěvníci. Váš příspěvek půjde na financování výzkumu a prevence rakoviny prostaty. Muži umírají v průměru o 6 let dříve než ženy, a to z důvodů, kterým lze z velké části předcházet.

Než si tedy vyžehlím tvíd a vyleštím boty, prosím Vás, abyste se k nám připojili a pomohli finančním příspěvkem na tuto smysluplnou věc. Pomůžete všem mužům, které máte rádi, žít šťastnější a zdravější život. Adresu a veškeré pokyny najdete pod odkazem: gfolk.me/FilipTichyMotorkaricz530013. Stačí napravo vybrat částku a kliknout na tlačítko "Donate".

Letošní ročník této akce proběhne v Praze (a v ČR ještě dalších 4 městech) v hodně podobném stylu jako vloni, víc se dozvíte v této reportáži z ročníku 2022. Pokud se chcete připojit nebo přijet podívat i vy, budeme moc rádi. Nachystejte si oblek a kravatu, vyleštěte boty a připravte se na nejmódnější motocyklovou událost na světě. Vezměte prosím na vědomí, že The Distinguished Gentleman's Ride není akcí pro všechny motocykly. Je to událost výhradně pro motocykly v klasickém a vintage stylu. Tyto styly motocyklů jsou uvedeny na této stránce na webu DGR.

Ještě jednou děkujeme za Váš příspěvek na redakční účast, můžete nám ale pomoci i tí, že oslovíte své známé, ať už motorkáře či nikoli, nebo sdílením adresy URL profilu.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)



TOPlist