kawasaki_good_times_tour2




BARTH Day: další zastávka Yamaha Tour a nafukovací trať pro závodníky

Temná strana Japonska se opět hlásí o slovo! Po loňských úspěších pro Vás i letos připravujeme MT-Tour s novinkami značky Yamaha a hlavně s testovacími jízdami, kde na vlastní kůži můžete vyzkoušet například novou MT-07, Tracer 900 GT nebo některý ze stylových biků řady sport heritage.

Yamaha Tour 2018

Testovací jízdy v sobotu 19. května se budou konat v rámci celodenní akce BARTH DAY. Vzít s sebou tak můžete celou rodinu a nemusíte se bát o to, že by se snad mohli nudit. Připravili jsme totiž pestrý program, díky kterému si užijete den plný zábavy, sportu a skvělých zážitků na pardubické dostihové závodiště. VSTUP NA AKCI JE ZDARMA! Více zde.

 

KDY: sobota 19. 5. 2018
KDE: PARDUBICE, Dostihové závodiště
VSTUP: ZDARMA

Nafukovací trať pro závodníky

Přijďte se projet na čtyřkolkách značky Yamaha a probuďte v sobě závodního jezdce. Tento Junior track je cca 20 x 30 m velká nafukovací závodní dráha, která prověří Vaši zručnost. Z minulých zkušeností Vám garantujeme, že z racingových čtyřkolek nebudete chtít slézt! Dráha je určená hlavně pro děti, ale i tatínkové budou mít možnost vyzkoušet silnější stroje díky testovacím jízdám s Yamaha Tour 2018. Více info zde.

BARTH DAY

Přijďte si užít den plný zábavy, sportu a skvělých zážitků na pardubické dostihové závodiště, připraven pro Vás máme velice pestrý program. Děti si s předstihem užijí Dětský den plný atrakcí a soutěží o hodnotné ceny. Vyhrát můžete dokonce Caravan na víkend. Prohlédnout a vyzkoušet při testovacích jízdách budete moci automobilové novinky značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Kia, Peugeot, Honda a dokonce i elektromobil TESLA. Na své si přijdou i vyznavači jedné stopy s možností zapůjčení motorek díky celorepublikové akci Yamaha Tour 2018. Stánky s občerstvením jsou samozřejmostí. Celou akcí Vás provede moderátor Pavel Cejnar. Mrkněte na program.

 

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Motocentrum BARTH

    Autorizovaný prodej a servis nových motocyklů, skútrů a čtyřkolek značek YAMAHA, BMW Motorrad, CFMOTO, APRILIA, MOTO GUZZI, VESPA, PIAGGIO. Výkup motocyklů. Prodej motopříslušenství a náhradních dílů. Pneuservis. Motopůjčovna. Motobazar. Prodej oblečení a doplňků.



TOPlist