globalmoto_duben_nolan




výkon ve středních otáčkách

  • 0

    23.5.2017 od 1MOD

    Setkal se někdo s problémem výkonu ve středních otáčkách kolem 90km/h ?
    Je to problém karbce - jakoby nejel jeden válec a jde max. 100. Pokud do benalu přidám prostředek na čištění karb. projeví se tak, že kolem 90 je díra, ale po překročení kopanec a jede jak dráha až na max. Membrány a šoupátka v pořádku, filtr nový, seřízen souběh, hladiny ok. Svíce nový cihlový. Startuje bezva, volnoběh taky OK.
    Vyndat karbec se mi fakt nechce, jen v krajním případě a stejně bych to nechal až na zimu.
    Díky za každou radu.

    Více na: http://www.motorkari.cz/tema/?t=196773
    Copyright © Motorkari.cz

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    25.5.2017 od assembler

    zkus přeměřit tlaky válců, mohlo by to napovědět. Také zkus za chodu motoru odpojit jednu svíčku a zkontrolovat, jak to chodí na jeden válec, ale chce to nějaké rukavice nebo hadr ať nedostaneš ránu :). Jestli šlapou přibližně stejně. A co ty membrány? Také mi to dělalo něco podobného a bylo to membránami. Ony se zdají na první pohled OK, ale už když se ta guma protáčí, tak to zlobí. Zkusil bych od někoho půjčit, jestli to nejsou membrány. Já bych si vsadil na membrány. Tohle dělalo paseku kolem 90Km/h

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.5.2017 od udinar

    Občas umí taky pozlobit namontování laděných výfuků! Pokud jsou výfuky otevřené, neměly by být žádné podložky v karburátorech(dávali se hodně do Německých verzí) a karburátory by měli mít jiné trysky.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist