husqvarna_svartpilen_801_2




Vyhrajte účast na hobby soutěži pro velká endura!

Géeso, Africa Twin, Super Advik, Tiger, Ténérka, tyhle motorky momentálně kralují prodejům pro svoji schopnost zvládat silnici i terén. Někteří majitelé v offroadu slušně válí, jiní se nikdy neodvážili jinam než na příjezdovku k chalupě. Pro obě kategorie je určena soutěž pro velká endura, kterou pořádá Motoškola Přijďte se projet a na niž právě teď můžete vyhrát hned tři účastnická místa.

Motoškola Přijďte se projet patří u nás mezi ty nejznámější, mimo jiné proto, že je partnerskou motoškolou českého dovozce motocyklů BMW, které také na svých kurzech půjčuje. Kromě klasického programu motoškoly od trialových a terénních lekcí přes silnici po závodní okruh kluci (a holky) pořádají i firemní akce, každoroční zimní ježdění ve Španělsku anebo právě hobby soutěže pro velká endura, kde můžete legálně provětrat své mastodonty v terénu, užít si zábavu a třeba se i něco přiučit.

Pro koho tahle soutěž je? Pro ostřílené enduráky i pro ty, kteří v terénu nikdy nebyli, ale rádi by si to vyzkoušeli, neboť tratě jsou postavené tak, že si vyberete obtížnost podle svých dovedností. Jsou vypsané dvě kategorie, a to pro majitele motocyklů BMW řady GS (včetně nejmenší třistadesítky) a pro ostatní velká endura s motory nad 600 cm3. Samotný závod trvá čtyři hodiny a je jenom na vás, jestli budete tahat za plyn do absolutního vyčerpání, nebo jestli si dáte jedno kolečko, občerstvíte se, pokecáte a zase budete pokračovat. Jelikož počet účastníků je limitovaný na 30, bude to hlavně o pohodě a ne o tom, že byste se na trati neustále s někým postrkovali. Po závodě se pokračuje zábavnými dovednostními soutěžemi opět s různými stupni náročnosti a nakonec se sečtou všechny body, které jste za celý den nasbírali, a vyhlásí se vítězové. Na celkového vítěze všech závodů v hlavní kategorii BMW potom čeká již zmíněný výlet do Španělska v hodnotě 47 000 Kč!

Hobby soutěž pro velká endura se letos bude konat hned v pěti termínech. Začíná se již v úterý 6. července v Třebízi a pokračuje 18. července v Jiníně, 8. srpna ve Vranovském Žlebu, 13. srpna je na řadě Karviná a vše skončí 18. září v oblíbeném Šiklově Mlýně. Startovné na každý z podniků je rovné 4000 Kč, vy se ovšem můžete zúčastnit hned prvního závodu v Třebízi úplně zadarmo – a máme pro vás hned tři místa! Stačí správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít kliku při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • S jakou značkou Motoškola Přijďte se projet spolupracuje?
    • KTM
    • BMW
    • Yamaha

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • PRIJDTESEPROJET

    Jsme netradiční motoškola, která jde svojí vlastní cestou. Jsme parta kamarádů, kteří se baví svojí prací. Přijďte se také projet, pobavit a zábavnou formou zlepšit své jezdecké umění. - vyzkoušejte motocykly značka BMW, TM a GAS GAS včele s 1250GS. - nabízíme program pro celou rodinu, vět...




TOPlist