husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěžte o kombinézu do deště značky RSA

Každý určitě někdy zažil jízdu na motorce v dešti, která není moc příjemná. V současné době máte možnost výběru ze široké nabídky moto oblečení do deště, díky kterému můžete zůstat v suchu v i sedle motorky. A o jednu kombinézu značky RSA právě soutěžíme.

MotoZem vyrábí pod vlastní značkou RSA celou řadu oblečení od koženého až po textilní. Na konci sezóny se vám ale bude nejspíše hodit pláštěnka do deště, kterou snadno sbalíte s sebou na cesty. Kombinéza do deště má černo-fluo žlutou barvu a je vyrobena kombinací Nylonu, PVC a  podšita síťovinou. Stretch umístěný v oblasti pasu slouží pro větší komfort a lepší dopasování. Dlouhý zip přes hrudník zase oceníte při oblékáním přes nohavici a fleecový límeček potěší pro příjemnější nošení u krku. Pláštěnka je opatřena reflexními prvky pro lepší viditelnost a je samozřejmě 100% voděodolná.

 

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jak velká je prodejní plocha kamenné prodejny Motozem?
    • min. 100 m2
    • min. 500 m2
    • min. 1000 m2

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist