globalmoto_duben_nolan




Soutěž o rukavice TXR

Hodili jste někde tygra a máte rukavice nadranc? Nebo vám prostě a jednoduše ty stávající uprostřed sezóny dosloužily? U nás můžete vyhrát nové od české značky TXR.

TXR je mladá česká značka, která je pevně spjatá s brněnským motoshopem Motoplace, který najdete v severovýchodní části moravské metropole v Husovicích, nedaleko maloměřického seřaďovacího nádraží. Ve svém bohatém portfoliu má TXR věci na motorkáře i na motorku, a tak není divu, že mezi ně patří i rukavice. Ale ne jedny nebo dvoje, TXR nabízí dvě desítky modelů a většinu ještě v různých barevných provedeních!

My tentokráte soutěžíme o rukavice TXR Spartan. Ty patří mezi špičkové modely v segmentu sportovních rukavic brněnské značky, a přesto za ně nezaplatíte více než 1190 Kč. Však je také mottem značky TXR vysoká kvalita za rozumné ceny. Anilinová hovězí kůže je sešita bezpečnostními švy, v oblasti dlaně je dokonce zdvojená, aby se rukavice neprodřely při prvním kontaktu se zemí, a zároveň je tam opatřená protiskluzovým materiálem, aby vám neklouzaly dlaně po gripech a měli jste svůj stroj pevně v rukách. Když už jsme v té dlaňové části, zmiňme ještě chránič od renomované značky SaS-Tec nebo speciální povrch na posledních částech ukazováčků pro dotykové ovládání telefonu. Drobnost, která potěší a zpříjemní život, stejně jako třeba vnější švy na prstech či strečové panely pro jejich vyšší citlivost.

Co naopak drobnost není, je velmi dobrá ochrana z vnější části, kde najdete karbonový chránič kloubů, pěnové chrániče prstů a zdvojenou malíkovou hranu. Dobré usazení na rukách zajišťují suché zipy na zápěstích a manžetách. Rukavice TXR Spartan se nabízejí v široké škále velikostí od S po XXL, a pokud byste se napoprvé netrefili, nezoufejte – výměnu zboží mají v Motoplace zdarma prostřednictvím Zásilkovny. Výběr správné velikosti čeká samozřejmě i na vítěze naší soutěže, stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V kolika barevných kombinacích se rukavice TXR Spartan nabízejí?
    • 1
    • 2
    • 3

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MOTOPLACE

    Zabýváme se prodejem motocyklového oblečení a příslušenství mnoha značek. Jsme výrobcem také vlastní značky moto oblečení TXR která se vyznačuje bezkonkurenčním poměrem ceny a kvality. Potřebujete poradit s výběrem moto oblečení nebo jen zvolit správnou velikost? neváhejte se na nás obrátit. Na...




TOPlist