husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž o motoválec MotoZem

Ale ne, nesoutěžíme o nový válec na vaše zadřené enduro, nýbrž o cestovní vak ve tvaru válce. A pořádný!

Motoválec, o nějž soutěžíme, nese značku MotoZem, takže je jasné, odkud vítr vane. MotoZem je síť motocyklových obchodů (plus samozřejmě e-shop) s oblečením, příslušenstvím a náhradními díly, která dodává kromě mnoha známých značek také produkty pod vlastním jménem na český a nově i slovenský trh. Ve druhé půlce ledna totiž byla otevřena první pobočka u našich východních sousedů, a to ve městě Senec. S tím je spojena také soutěžní otázka.
A jaká výhra vás čeká, když správně odpovíte (nápovědu hledejte na webu značky) a budete mít štěstí při losování? Motoválec má objem 50 litrů, tedy jako opravdu velký topcase, a rozměry 73 x 30 cm. Vyrobený je ze 100% vodovzdorného PVC, však by vám zavazadlo, které vodě neodolá, bylo na dvě věci. Běžně si ho v prodejnách a na e-shopu MotoZemě můžete koupit za vstřícných 649 Kč, u nás ho ale můžete jednoduše vyhrát.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik má momentálně MotoZem prodejen/poboček?
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist