husqvarna_svartpilen_801_2




Holky, pozor! Můžete vyhrát džíny na motorku TXR

Děvčat v jedné stopě je čím dál víc, a to nejen na motorkách, ale ve velké míře také na skútrech. Teď je navíc ideální počasí na dojíždění do kanceláře na skútříku, jenomže co bezpečí? Namísto sukně si radši oblékněte motodžíny TXR, které vypadají jako ty úplně obyčejné.

Většina soutěží o motooblečení, které u nás máme, se týká buď unisex věcí, nebo těch vyloženě pánských. Proto rádi teď uděláme malou změnu, tentokráte budou soutěžit holky, a to o džíny značky TXR. A vlastně vůbec nemusejí soutěžit jenom holky, vždyť pro spoustu motorkářů tohle může být fajn dárek pro jejich drahou polovičku.
TXR je česká značka, spojená s brněnským motoshopem Motoplace.cz, která nabízí textilní i kožené oblečení a různé doplňky na motorky. Do jejího portfolia patří i motodžíny, přičemž ty, o které tentokráte soutěžíme, se jmenují TXR Sonic. Jak už bylo řečeno, jde o dámský model, jenž se vyznačuje tím, že vypadá úplně stejně jako civilní kalhoty – čili žádné streče, prošívání kolen apod. Střih je moderní přiléhavý, vnější materiál kombinuje bavlnu a spandex, zevnitř jsou potom na důležitých místech podšívky z DuPont Kevlaru proti prodření. Součástí kalhot jsou chrániče kolen s certifikací CE Level-2, které samozřejmě můžete vyjmout, pro chrániče kyčlí máte přichystané kapsy, ale jak známe holky, snad žádná je nevozí, prý kvůli figuře… Zapínání je na YKK zip, drobnosti nastrkáte do čtveřice kapes.

Kalhoty TXR Sonic se vyrábějí v pěti konfekčních velikostech od 26 do 34 a stojí velice příjemných 1890 Kč. Vy je můžete vyhrát, pokud správně uhodnete odpověď na otázku (nápovědu hledejte na webu Motoplace.cz) a budete mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik modelů jeansů má značka TXR v nabídce?
    • 1
    • 4
    • 7

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MOTOPLACE

    Zabýváme se prodejem motocyklového oblečení a příslušenství mnoha značek. Jsme výrobcem také vlastní značky moto oblečení TXR která se vyznačuje bezkonkurenčním poměrem ceny a kvality. Potřebujete poradit s výběrem moto oblečení nebo jen zvolit správnou velikost? neváhejte se na nás obrátit. Na...




TOPlist