husqvarna_svartpilen_801_2




Začíná veletrh EICMA, naše redakce je na místě!

Po roční pauze, způsobené pandemií Covid-19, se v italském Miláně koná nejdůležitější evropský i světový motocyklový veletrh EICMA. Dnes začínáme novinářským dnem a můžete se těšit nejen na obvyklý přehled novinek, ale i na videa z místa konání!

Bude, nebo nebude? Pojedeme, nebo nepojedeme? Tohle jsme v redakci řešili v létě pořád, ale nakonec jsme se rozhodli, že to riskneme. Nakoupili jsme letenky, zabookovali hotely a čekali. Do poslední chvíle totiž nebylo jisté, jestli se veletrh uskuteční – v dnešní době, kdy se situace mění prakticky z hodiny na hodinu, to s konáním velké výstavy, kde se sejdou desítky tisíc lidí (v dřívějších letech to byly až stovky tisíc), bylo prostě jedno velké riziko, že to tři dny před otevřením bran italská vláda zakáže. Ale nestalo se tak a Motorkáři.cz jsou jako jediná motocyklová redakce z České republiky na výstavišti v milánském Rho a začíná pro vás připravovat velké zpravodajství z tohoto nejdůležitějšího motocyklového svátku.

Všechny redakční články z výstavy EICMA naleznete zde.
Přehled všech videí z výstavy EICMA je tady.

Co pro vás chystáme?

Tradičně budeme obcházet tiskové konference a servírovat tak detailní přehled novinek, na který jste zvyklí. Technické informace, tiskové fotografie studiové i z lokací, a k tomu naše obrázky z veletrhu. Ovšem abyste o nových modelech měli co nejlepší představu, chceme reportáže letos obohatit ještě o rychlá krátká videa, posílaná přímo z místa představení. Investovali jsme do toho docela dost prostředků a energie, tak snad to všechno vyjde a nezhatí nám/vám to nějaká italská konina. Sakra, první tiskovka Hondy už začíná, musíme letět!

 

 

 

 

 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jan Rameš - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 90 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
IvanDvoutakťák přispěl 30 Kč
Kytí přispěla 30 Kč
Zdenek54 přispěl 30 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist