globalmoto_kveten




Volné jízdy s instruktory na okruhu v Mostě

Tady by měli zpozornět hlavně ti, co se na okruh chystají poprvé nebo o tom teprve uvažují. Mimo standartního agenturního programu volných jízd a závodů připravila agentura Raceczechna tento termín speciální program i pro nováčky a úplné začátečníky.

Ve středu 1.6. jsou pro Vás připraveny odpoledne tři volné jízdy ve čtyřech skupinách podle výkonnosti, kdy jedna z nich je zaměřena přímo na jezdce na motorkách s RZ a úplné začátečníky. Jedná se o odpolední jízdy 3x20 minut a celý program začíná okruhovou teoretickou přípravou už v 12.00. Skupina začátečníků bude mít k dispozici po celou dobu instruktory, kteří se jim budou během celého dne plně věnovat. Kdo už je zkušenější, může se sám zkoknalovat třeba v rychlejších skupinách.

Čtvrtek pak patří celý den tradičnímu agenturnímu programu, dopoledne volné jízdy ve čtyřech skupinách a odpoledne závody v kategoriích Supersport, Superbike a Naked. Na závěr celého programu kdo toho nebude mít ještě dost se může dostatečně povozit v závěrečné open pit-lane.

Registrovat se na ježdění můžete ještě teď na: http://www.raceczech.cz/terminy-a-registrace

Po oba dny si pak můžete dosytosti užívat i doprovodného programu a to hlavně testovacích jízd na motockylech MV Agusta které budou k dispozici na zkušební jízdy mimo okruh, plného servisního zázemí Michelin s kompletní škálou pneumatik a plnohodnotným pneuservisem, stánku s motooblečením RST, helmami Shoei nebo MJ Motosport kde vám rádi poradí s nastavením podvozku na vašem motocyklu. Catering zdarma po celou dobu konání akce je samozřejmostí a tak už nezbývá se těšit na doufejme pěkné počasí a pořádnou porci.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist