globalmoto_duben_nolan




Harry Potter zvedá prodeje Royal Enfieldů

Jak málo stačí v dnešní době k ovlivnění vnímání zákazníků, třeba jedna scéna z filmu Harry Potter. Ne, opravdu si nechceme hrát na bulvár, berte článek spíše jako zajímavost, co všechno podporuje prodeje motocyklů.

Jeden z fenoménů dnešní doby, knihy a filmy o mladém kouzelníkovi Harry Potterovi, ovlivňuje velkou masu lidí a de facto i potencionálních zákazníků. V nejnovějším filmovém zpracování dílu: "Harry Potter a relikvie smrti, část 1/2" je scéna, kdy Hagrid jede na motocyklu a veze Harryho v sajdkáře. Motocyklem je Royal Enfield Classic 500 a producenti z firmy Warner Brothers si jich na danou scénu koupili hned několik.
Zástupci Royal Enfieldu médiím potvrdili, že po premiéře zmíněného dílu Harryho Pottera v kinech se jim rapidně zvýšila návštěvnost webových stránek a značně vzrostl i počet fanoušku profilu firmy na sociální síti Facebook. Se zvýšenou vlnou zájmu je samozřejmě množí i počet objednávek na motocykly.
"Nejvíce je zájem právě o Royal Enfield Classic 500 se sajdkárou v modré barvě, tedy o verzi, která byla ve filmu," dodává tiskový mluvčí Royal Enfieldu, Dan Sager.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):
Motokatalog.cz



TOPlist