yamaha_demo_tour




Motocyklové džíny Rebelhorn – nabídka pro sezónu 2022

Objevte nejlepší motocyklové džíny pro zahájení letošní sezóny! Rebelhorn si rychle získá vaše srdce díky svým odolným, bezpečným a stylovým džínům.

Rebelhorn dobývá srdce motocyklových nadšenců. Odolnost, funkčnost, bezpečnost a dobrý styl jsou dokonalým receptem této značky na moto džíny.

Motocyklové džíny pro začátek sezóny 2022 — Rebelhorn Classic II

Základní model moto džínů Rebelhorn je Classic. Vyrábí se v mnoha barvách a střizích – regular, slim a skinny, pánské a dámské modely se liší střihem.
Moto džíny Rebelhorn Classic II mají kevlarovou podšívku. Díky trojitému prošívání v klíčových oblastech jsou velmi odolné.
Nastavitelná poloha chráničů kolen CE úrovně 2 zvyšuje bezpečnost. Viditelnost zlepšují odrazky Reflective.

Rebelhorn Eagle II – motocyklové džíny zaručující funkčnost, pohodlí a bezpečnost

Moto džíny Rebelhorn Eagle II se nabízí v mnoha barvách a ve střizích regular a slim fit. Jsou vybaveny chrániči kolen – úroveň 2 a kyčlí – úroveň 1. Chrániče lze sundat bez nutnosti sundání kalhot, což je velká výhoda.
Vnitřní část kalhot je pokryta panely z kevlaru Dupont zajišťujícími bezpečnost.
Nad koleny a bedry jsou všity elastické vložky, které poskytují volný pohyb.
Džíny mají praktická poutka, díky kterým si připnete páskem moto bundu.

Skutečný hit – Rebelhorn Vandal. Džíny do města i na cesty

Motocyklové džíny Rebelhorn Vandal jsou jedním z nejnovějších modelů tohoto výrobce. Agresivní, poutavý model je vyroben z velmi kvalitních materiálů.
Moto kalhoty Vandal se nabízí v pánské i dámské verzi, vyrábí se v několika barvách.
Díky kevlarové podšívce a SAS-TEC chráničům jsou všechna citlivá místa chráněna. Elastické vložky nad koleny a na bedrech zaručují plnou volnost pohybu. Zip v Rebelhorn Vandal umožňuje je připevnit k bundě.

Odolné a bezpečné motocyklové džíny typu diagonal – Rebelhorn Vandal Twill

Moto džíny Rebelhorn Vandal se nabízí i ve verzi Twill. Tento model je vyroben z odolného materiálu typu diagonal.
Rebelhorn Vandal Twill jsou vybaveny kevlarovými vložkami na kolenou, bocích a pasu. Vnější kapsy a cargo kapsa na zip pojmou potřebné věci. Džíny Vandal Twill lze připevnit k bundě díky skrytému zipu v pase.
Bezpečnost zajišťuje sada chráničů SAS-TEC SC-1/05 velcro, EN1621, úroveň 2 a SC-1/07. Dva ventilační kanály v přední části poskytují efektivní cirkulaci vzduchu.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist