globalmoto_duben_nolan




RADE/GARAGE hledá nové kolegy

Nenechte se zmást názvem. V dnešní době už jde spíše o technologickou firmu. Loni jsme publikovali rozhovor s Radem o jejich plánech. Rok po té firma z Brandýsa nad Labem plánuje další rozšíření svého týmu a těší nás, že zase hledá mezi Motorkaři.cz :)

Jen krátce připomeneme, že R/G vyvíjí doplňkové díly pro dobrodružné cestování a rally. Obráběné díly si vyrábí sama a zbytek komponent poptává u českých výrobců a zase sama si je kompletuje. Své sady pak prodává přes svůj eshop do celého světa. Rally věže, přídavné nádrže, stupačky, kryty motorů najdete nejen na radegarage.com, ale hlavně je potkáte v nejzapadlejších koutech světa a na rally závodech. R/G komplety patří mezi nejoblíbenější ve své kategorii.

Ted to hlavní. Hledají nové kolegy, nadšence, motorkáře do svého dnes již 12ti členného týmu, aby mohli realizovat další nápady a donesli na trh nové a unikátní řešení.

Technolog třískového obrábění
Máme dvě 5ti-osé obráběcí frézky Hermle a CNC soustruh, na kterých vyrábíme sériové díly, ale taky vyvíjíme prototypy na testování. Výrazně se posouváme k nástrojařině. Frézujeme a kompletujeme formy pro vstřikování, rotování a vyfukování plastů. Hledáme technologa, který se podílí s konstruktéry na vývoji a rád frézuje zajímavé výrobky. Nejen doma se pak můžete pochlubit, že Váš díl vyhrál rally ;-)

Péče o zákazníky
Nejen kvalitní díly, ale i dobrá komunikace dělá spokojené zákazníky. Proto hledáme kolegu/kolegyni s výbornou znalostí angličtiny, aby si mohli dopisovat se zákazníky z celého světa o našich výrobcích. Kreativní část je vymýšlení a realizace prodejních taktik. Není to jen o sezení za počítačem. S R/G produkty je potřeba nabrat velkou vlastní praxi a proto je potřeba umět je namontovat a hlavně s nimi jezdit. Kde jinde můžete jet služebně třeba na Bosna Rally nebo na TET do Portugalska?

Administrativa skladu
Vyvinout a prodat nestačí. Je potřeba ještě zákazníkovi dodat. Proto sklad a odbavování objednávek musí fungovat jako řazení s quick-shifterem ;-). Hledáme kolegyni na částečný úvazek, která pomůže editovat objednávky, připravovat expediční štítky, objednávat materiál, uhánět dodavatele. Zjednodušeně vše držet v chodu.

Kdyby Vás pozice v R/G oslovily, podívejte se na celý popis práce a napište do Brandýsa. My budeme držet palce.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • RADE/GARAGE

    RADE/GARAGE jsou nadšenci, kteří navrhují vyvíjejí doplňkové díly na "adventure" a "rally" motorky. Díly, které si navrhneme a zkonstruujeme, si necháváme vyrábětlokálními firmami. Pak jednotlivé sady kompletujeme a rozesíláme do celého světa. Více informací o nás najdete na odkazu: http://www.radeg...




TOPlist