husqvarna_svartpilen_801_2




PSí Hubík má luxusní prodejnu v Plzni

Ode dneška se rozrůstá prodejní síť nejznámějšího tuzemského výrobce motooblečení o západočeskou metropoli. Nová reprezentativní prodejna se nachází v prvním patře dealerství Harley-Davidson, a uvnitř na zákazníky čeká skutečně příjemné prostředí.

Interiér nové prodejny je navržený v úplně jiném stylu než jsme z ostatních poboček zvyklí, a architekt tentokrát nasadil laťku hodně vysoko. Relativně velký prostor má šikovně řešené členění do sekcí, takže si můžete pohodlně prohlédnout kompletní nabídku zboží značky PSí Hubík i doplňkový sortiment, včetně přileb Schuberth, Shark a Scorpion, boty Daytona Sidi, TCX a Forma, chrániče SAS – Tec, Zandona a dalších motorkářských nezbytností. Při včerejším slavnostném otevření se dovnitř pohodlně vešlo několik desítek hostů, ale ani sami se tu díky dobře vyřešenému členění nebudete cítit jako v hangáru.
Za klasickým prodejním prostorem se pak nachází oddělený salon, vyhrazený pro vyřizování zakázek šitých na míru. Tady vás v klidu změří, na monitoru počítače proberete design budoucí kombinézy nebo bundy, a při zkoušení si můžete sednout na připravenou motorku. Pokud přijdete s doprovodem, bude tu postráno i o něj. V podobném duchu chce firma PSí Hubík do budoucna upravit i další pobočky.
A kde tuhle parádní prodejnu s vlastním parkovištěm najdete? PSí Hubík Plzeň sídlí stejně jako Harley-Davidson na adrese Daimlerova 3, Plzeň - Bory.  Otevírací doba je od úterý do pátku 10 - 18, v sobotu pak 10 - 15.

tel.: +420 378 322 966
e-mail: plzen@psi.eu
www.psi.eu

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):
Související firma
  • PSÍ Hubík

    Od roku 1990 se specializujeme na oblečení pro motorkáře. Od počátku jdeme cestou vlastní výroby a intenzivního vývoje, který se silně opírá o zkušenosti ze závodních tratí. Naše kombinézy a oblečení můžete vidět také v Mistrovství světa GP, SBK, Supermoto či Rallye DAKAR. Nejdůležitější pro ...




TOPlist