yamaha_demo_tour




Nová Agusta Brutale a další novinky

Čím více se blíží výstava EICMA tím více vyplouvají na povrch novinky z italského poloostrova. Další perličky, které byly k zahlédnutí na španělském okruhu Almeria mají označení 990R a 1090RR Brutale. Fotografům se podařilo zachytit i zcela nový tříválcový supersport 675-F3.

Nově představené modely Brutale 990R a 1090RR se dočkaly testování na okruhu ve španělské Almeiře. Brutalky dostaly nový rám i kyvku a vše je dobarveno drobnějšími kosmetickými úpravami, základní podoba ale zůstává stejná. Již při prvním pohledu je patrné upravené přední světlo, nová přední brzda Brembo, na jiném místě se nachází olejový filtr.
Trochu zvláštní ovšem je, že obě novinky na inovace doplatily snížením výkonu a zvýšením hmotnosti. Pravděpodobným viníkem budou emisní limity, nebo že by se na značce projevil přechod pod koncern Harley-davidson a nové mašiny jsou tak automaticky těžší a méně výkonné? ;-) Tyto změny jsou u devítky jen drobné, o tři koně maximálního výkonu, u 1090RR už to ale dělá celých 10 koní.

Prezentační video Brutale


Připravovaná MV Agusta 675 F3

U Agusty
však nezahálejí a italským novinářům se podařilo zachytit v běžném provozu rovněž i úplně nový superbike MV 675 F3. Agusta až do nynějška motockyl s tímto obsahem neměla v nabídce. Že by se po tříválcové Benelli 675 vynořila další konkurence Triumphu Daytona 675? Na svět například pronikla i zprávička o chystaném třívalci BMW K675, bližší info ale zatím není známé. Zajímavé, vypadá to že v Evropě vzniká asi úplně nový segment kubatur...
 

Informace o redaktorovi

Petr Kvaš - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):



TOPlist