yamaha_demo_tour




Navštivte nás na Motosalonu!

Nejdůležitější stánek letošní výstavy najdete v hale 3, má číslo 301 a na jeho věži bude svítit logo Motorkáři.cz. Touhle malou upoutávkou vás srdečně zveme k jeho návštěvě a jako přídavek vám k tomu přidáme přehled doprovodného programu výstavy Motosalon.

Fotky, motorky, rozhovory a kafe. To jsou lákadla našeho stánku. Hlavní samozřejmě je, že si s náma můžete přijít pokecat. Chceme se samozřejmě neustále posouvat a dělat obsah webu tak, aby se vám líbil. Jestli vás napadá, co udělat lépe nebo jinak, přijďte nám to navrhnout. Jinak pro vás máme opět připravený Smybox, kde se můžete s kamarády, přítelkyněmi či rodinami nechat vyfotit a fotku si s sebou odnést na památku. K tomuhle účelu máme přichystanou spoustu více či méně vtipných rekvizit, takže o veselé taškařice určitě nebude nouze.

    

Co by to byl stánek Motorkáři.cz bez motorek. To je tradice. Letos jsme to pojali ale trošku jinak. Do nadcházející sezóny budeme mít k dispozici tři dlouhodobé testovací stroje, kterým během roku pořádně proklepneme pérka. Dva ze tří zažijí svou velkou mediální premiéru právě na Motosalonu. Na třetí si bohužel ještě chvilku počkáme, protože se teprve začal vyrábět. O které motorky se jedná se přijďte přesvědčit na vlastní oči. Osudy dlouhodobek budeme samozřejmě zveřejňovat v článcích, můžete je ale také začít sledovat v jejich denících na našem profilu. BMW F 850 GS, Honda CB500X a Moto Guzzi V85 TT patří mezi velmi žádané stroje a díky nám zjistíte, jak se s nimi doopravdy žije.

Rozhovory se závodníky a dalšími zajímavými osobnostmi se nám minulý rok v Brně osvědčily, takže není jediný důvod proč to nezopakovat. Přesný harmonogram vám vzhledem k vytíženosti všech aktérů bohužel dopředu říct nemůžeme, proto sledujte web a přímo na výstavě také ceduli na stánku s aktualizovaným rozpisem. Po skončení rozhovoru určitě zbyde prostor i pro vaše dotazy, bude se podepisovat a vzhledem k přítomnosti smyboxu se bude i společně fotit. Zatím svou účast přislíbili Libor Podmol, Milan Engel, Gábina Novotná, Petr Bartoš, Karel Hanika, Ondra Ježek nebo Míra Lisý.

Nejen k poslechu při povídání přijde vhod dobrá káva. Registrovaní uživatelé našeho webu si na stánku budou moci dopřát výbornou italskou kávu zdarma. Nabízená Caffé Veloce není žádná břečka z automatu, ale originální, stylová a hlavně skvělá káva pro všechny fanoušky rychlých kol. Proto se také jmenuje Veloce - v překladu rychlá.

Pokud byste nás chtěli podpořit, budeme s sebou mít na prodej trička, oblíbené tabulky pod SPZky a další drobné "suvenýry".

Osvěžení rychlým espresem a vybaveni tričkem pak můžete vyrazit sledovat rychle se točící kola. Během letošní výstavy nebudou na venkovní ploše chybět exhibiční vystoupení kaskadérů z Crazy Day ani ukázkové jízdy Moto Gymkhany, čili soutěže ve slalomu. Gymkhaňáci si na večer připravili také speciální Night Show, kterou můžete vidět v pátek a v sobotu od šesti večer. Vřele doporučujeme! Venkovní adrenalinové aktivity doplní ještě oblíbený Míra Lisý se svou motoškolou. A kdo už někdy Lisáka viděl v akci, ten ví, že se u toho i zasměje.

V případě že by se mělo počasí zkazit je připravená i varianta přesunu venkovního programu do jedné z hal. V halách se ale bude jezdit už od začátku, přesněji řečeno v hale číslo 6. Ta je určená především dětem, kterým nabídne dopravní hřiště BESIP, simulátor a dráhu pro elektrické motocykly. Tatínkové mezitím můžou obhlédnout výstavu policejních motorek.

Velká porce programu se bude odehrávat také na pódiu v hale číslo 5. Odstartuje to už čtvrteční slavnostní zahájení. To se ve 13 hodin na pódiu objeví známé osobnosti (Vandráci Honza Révai a Pavel Liška, herečka Vanda Hybnerová, zpěvačka Helena Zeťová s kolegou Matějem Ruppertem, generál Petr Pavel, pak ale hlavně motocyklové osobnosti v podobě Ollie Roučkové, Petra Piláta, Karla Haniky, Jardy Šímy a Pepy Sršně). Vandráci budou na pódiu ještě v 14:30, kdy budou mít cestovatelskou besedu. Vyprávět se bude i další dny, proložené to bude workshopy nebo třeba kurzy první pomoci. Pro přehlednost koukněte na přiložené programy. Letošní Motosalon je opět našlapaný, tak neváhejte dorazit!

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 12 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 6 Kč
Tanja8 přispěla 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist