yamaha_demo_tour




Motosalon živě: doprovodný program

Motosalon frčí na plné pecky a s ním i doprovodný program. Ten rozhodně nikoho nenechá chladným a dokáže pořádně rozproudit krev v žilách. A že je to po těch několika teplých dnech potřeba.

Kapitoly článku

Počasí se sice zkazilo, ale kaskadéry a "motogymkhanéry" to rozhodně nezastaví. O to větší uznání a respekt si zaslouží, když i v zimě předvádí svoje kaskadérské kousky na venkovní ploše. I přes prochladlý asfalt není nouze o jízdu po zadním, po předním, gumovačky a všechny ostatní nutné stuntriderské dovednosti. Kaskadéry na ploše doplňuje Lisák, který předvádí, že i Afrika Twin má vlohy pro dělání skopičin a kluci z motoslalomu zase ukazují, že není třeba se zbytečně bát prochladlého povrchu. Toho se rozhodně nebojí ani Hárleyáci, kteří dorazi na svých strojích.

O něco větší teplo je v halách a třeba v šestce se nezastaví elektrické motorky Kuberg. V jejich sedlech se děcka střídají jak na běžícím páse. A to je jedině dobře, láska k jedné stopě se musí pěstovat od útlého věku!

Hned naproti u vchodu do haly číslo 3 je náš stánek, kde je v permanentním provozu fotící mašinka Smybox. Stejnou rychlostí jakou z ní padají fotky, rozdává usměvavá obsluha výborné kafe. To už ocenila řada závodníků a osobností, které přijali naše pozvání na rozhovor. A dokonce přišel i Batman!

Živo je ale i na hlavním pódiu, kde se střídají rozhovory s workshopy a velký zájem je i o kurzy první pomoci. V Letňanech to zkrátka tepe. Kdo ještě nestihl dorazit, má poslední šanci. V neděli se brány výstaviště zavírají už v pět hodin a dá se předpokládat, že bude v halách o něco volněji než o hlavní sobotě.

 

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 24 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Normik přispěl 6 Kč
Jiroos přispěl 6 Kč
masi přispěl 6 Kč
Mida přispěl 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist