globalmoto_unor




Indian otevřel nový showroom v Praze

Koncem dubna oficiálně zahájilo provoz nové dealerství Indian Motorcycle v pražských Modřanech. Stylová prodejna se nachází v areálu Autotrio Praha, a najdete tu všechno, co se značkou Indian nějak souvisí. Kromě motocyklů legendární americké značky jsou to nejrůznější doplňky, příslušenství a také oblečení na motorku i pro volný čas.

Kapitoly článku

Nová prodejna vznikla v budově bývalého skladu během rekordně krátké doby. Teď je tu nádherný, dřevem zdobený showroom, kde si můžete prohlížet a vybírat nejen nové motocykly značky Indian, ale také stylové oblečení a doplňky. Jako dekorace slouží původní model Indian Scout, z aktuální nabídky je k vidění Scout Sixty, Chief Dark Horse, Chief Vintage nebo Roadmaster. Od každého modelu tu mají hned několik barevných kombinací, takže na prodejně stojí vždy nejméně 15 nových motorek, a někdy i víc.

Pokud byste si ze standardní nabídky barev nevybrali, můžete si navrhnout a nechat nastříkat vlastní kombinaci, a stejně tak i airbrush nebo polepy. K prodejně samozřejmostí patří také servis motocyklů, a další služby jako financování na leasing nebo úvěr, případně zařízení přihlášení.

Prodejnu Indian Motorcycle Praha najdete v areálu Autotrio Praha na adrese Vzpoury 3, Praha 4. Podívat se můžete také na web www.indian-praha.cz

Pokud odpovíte správně na jednoduchou otázku níže, můžete navíc vyhrát stylové tričko Indian Praha.

Video ze slavnostního otevření

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jaký den je v Indian Praha IMRG DAY?
    • pondělí
    • úterý
    • středa
    • čtvrtek

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 6 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
rideorfly přispěl 2 Kč
mires18 přispěl 2 Kč
-Plešoun- přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (12x):
Související firma
  • Indian Praha - Meteor Motor Tech CR

    Prodejna INDIAN PRAHA sídlí od května 2021 na nové adrese, 300 metrů od Pražského okruhu - sjezd číslo 19 ( hned za benzínovou pumpou FATO. Nabízíme kompletní služby motoristům - velkoobchod, maloobchod, ojeté motocykly se zárukou, doplňky a příslušenství i servisní služby.




TOPlist