yamaha_demo_tour




Indian odtajnil všechny novinky 2018

Z celkem patnácti modelů si příští rok budou moci vybrat ti, kdo zatouží po motocyklu značky Indian. A nabídka je celkem pestrá - od malých cruiserů, určených hlavně do města, až po luxusní cestovní koráby s kompletní turistickou výbavou. Hlavní novinkou příští sezóny je dříve představený Scout Bobber, a k němu Indian přidal ještě dvě speciální verze - Roadmaster Elite a Springfield Dark Horse.

Kapitoly článku

S novým Scoutem Bobber, který přijde do prodeje ještě v tomto roce, Indian neřekl na téma novinky 2018 své poslední slovo. Nejstarší americká značka pro příští sezónu zmodernizovala každý ze současných 15 modelů - některé jen novými barvami, k jiným přidala designově odlišné verze.

První z nich je exkluzivní provedení Indianu Roadmaster s označením Elite, které následuje úspěšnou edici Chieftain Elite. Prémiový Roadmaster Elite bude opatřen dvoutónovým lakováním v kombinaci kobaltové modři a černé barvy a vyšperkovaný ručně malovaným ornamentem z 23karátového zlata na nádrži. Ve výbavě zákazníci najdou informačně-zábavní systém Ride Command, 300wattový audio systém, chromované blatníky, opěrky rukou pro spolujezdce nebo třeba stylová zrcátka.

Do rodiny modelů označovaných jako Dark Horse přibývá matně černý Springfield s lesklými detaily. Otevřený přední blatník Springfieldu Dark Horse odkrývá 19” ráfek s deseti paprsky, a snadno snímatelné plexi ochrání jezdce před větrem na delších cestách.

Nejmenší model v nabídce značky, Scout, dostane pro rok 2018 do základní výbavy sedlo spolujezdce a zadní stupačky, kártridžová přední vidlice nahradí dosavadní teleskopickou, a ráfky budou nově obouvat pneumatiky Pirelli. Místo tří barevných provedení Indian nabídne model Scout v pěti kombinacích.

Také Scout Sixty, který jinak zůstává beze změn, dostane dvě nové barvy, a celkem bude k mání ve čtyřech provedeních.

U modelu Springfield Indian rozšíří barevnou nabídku o novou kombinaci zelené metalízy s černou barvou a stříbrným proužkem, přičemž dvě stávající barvy v nabídce zůstávají.

Ikonický Chief Vintage nově budou zdobit černé kožené brašny a sedlo stejné barvy, které Indian použije vůbec poprvé u nové stříbrno-černé kombinace. Další nová, modro - bílá varianta, a stávající slonovinová budou vybaveny brašnami a sedlem z hnědé kůže.

Chieftain pro rok 2018 poznáte podle lehčího otevřeného blatníku, který odhalí devatenáctipalcové kolo. Vyrábět se bude v jedniné barevné kombinaci.

Vedle něj se objeví klasičtější Chieftain s novým označením Classic, a to hned ve třech barevných provedeních.

Chieftain Limited byl doposud nabízen pouze v jedné barvě, ke které pro příští sezónu přibydou další čtyři provedení.

Chieftain Dark Horse zůstává u matně černé, ale do výbavy dostane systém RideCommand a otevřený přední blatník.

U modelu Chief Classic podtrhnou klasický styl pneumatiky s bílými boky, drátová kola a chromované ovladače na řídítkách. K mání bude v červené metalíze.

Jednomístný Chief  je určený k dalším úpravám podle gusta svého majitele, a tak jej Indian nabízí pouze v jednoduché ocelově šedé barvě.

A pro ty, kdo dávají přednost černé a nepotrpí si na chrom, je tady Chief Dark Horse

Roadmaster se v příštím roce bude prodávat v celkem čtyřech barevných provedeních, z nich dvě jsou dvoutónová.

Roadmaster Classic. pak uvidíme v kombinacích klasické červené nebo zelené v kombinaci se slonovinovou. U Evropských dealerů se všechny nové modely objeví začátkem příštího roku.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist