husqvarna_svartpilen_801_2




Miláno živě: Honda

V úterý se jako první předvedla s novinkami 2008 Honda, a bylo na co koukat - nový Hornet CB1000R, futuristický stroj Honda DN-01 a nové skútry Honda Lead a Honda Forza.





Hlavní trhák se samozřejmě skrýval pod označením Honda CB1000R Hornet. Odvážný design šestky se na trhu ujal, takže litrový model vychází z podobné siluety a agresivního zobanu kapotáže roztažené do stran, oproti šestce je ale obohacen o samostatný dálkový reflektor ve špičce světlometu. To hlavní je ale vidět až při pohledu zezadu - jednostranné zavěšení zadního kola!




Jak naznačuje záměna dosavadního písmene F v typovém označení za R, nový Hornet bude o dost ostřejší náčiní. Však také přebírá upravený litrový motor a přední vidlici z nového modelu FireBlade. Rám vychází z šestkového modelu, vepředu jsou samozřejmě radiální brzdy. Milovníci naháčů si ale budou muset zvyknout na plně digitální a na můj vkus až příliš futuristický design přístrojové desky.





Další novinka je skútro-moto-cruiser Honda DN-01. Podrobnější informace přineseme později, teď se zatím omezím jen na pár snímků z předváděcího pódia a na konstatování, že zvuk to teda má jako skútr.


Honda Forza



Honda Lead


Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist