globalmoto_kveten




Honda MSX 125 v novém outfitu

Moderní nástupce slavné Hondy Monkey vstupuje do roku 2016 v bojovné náladě. Honda právě představila jeho novou podobu, kterou nejlépe vystihuje výraz „mini-streetfighter“. Novinka by měla být v prodeji už v polovině tohoto roku.

Od svého představení v roce 2013 si model MSX125 získal 300 000 zákazníků po celém světě. Jeho výstřední vzhled přitahuje hlavně mladé jezdce s řidičáky skupiny A1, kompaktní rozměry jsou zase ideální pro přepravu v obytných automobilech, a používají jej i závodní týmy pro pohyb v paddocku. Jeho základem je mimořádně úsporný vzduchem chlazený motor o objemu 125 ccm, který zůstává beze změny, stejně jako podvozek.

Modernizace pro rok 2016 se však výrazně dotkla designu - nová palivová nádrž a boční panely s ostřejšími rysy společně vytvářejí čistý a vyhraněný vzhled, zatímco vertikálně uspořádaný LED světlomet dodává modelu MSX agresivnější výraz. Celkový vzhled pak dotváří kompaktní vysoká záď (s LED světlem), vyšší sedlo spolujezdce a krátký výfuk pod sedlem. Novinkou je také "zavírací" klíček zapalování. Cena nového modelu zatím stanovena nebyla, první kusy by měly být v prodeji do prázdnin.

Video

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):
Motokatalog.cz



TOPlist