globalmoto_kveten




Film Hitting the Apex otevře zákulisí MotoGP

Internetem aktuálně koluje trailer na film, který už teď s horlivostí očekávají snad všichni motorkáři světa. Řeč je o snímku Hitting The Apex režiséra Marka Neala, který nahlédne do zákulisí nejvyšší kategorie motocyklového sportu a zmapuje kariéru šesti hvězd MotoGP.

Film pojatý jako dokument bude sledovat souboje, triumfy, ale i osobnosti Caseyho Stonera, Daniho Pedrosy, Marca Marquéze, Jorgeho Lorenza a Valentina Rossiho. Vše bude navíc doprovázeno hlasem herce Brada Pitta, který sám motocyklový sport miluje, považuje se za velkého fanouška Rossiho a ve filmu si střihne roli vypravěče.

Chybět nebude ani nějaká ta smutnější nota, když film zavítá do okolností okolo tragického úmrtí Marca Simoncelliho. Kromě této konkrétní nehody, která otřásla světem v roce 2011, bude se snímek zabývat bezpečností motocyklových závodů i širším pohledem.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Na nový film se můžeme těšit již za pár dní. Svou premiéru bude mít před diváky na Velké ceně Silverstone 28. srpna a pár dní na to, konkrétně 2. září, se objeví i ve vybraných kinech po celém světě. Zda se objeví snímek i u nás, to v tuto chvíli bohužel není jisté.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (12x):



TOPlist