husqvarna_svartpilen_801_2




Ducati Multistrada 950 S nyní levnější o desítky tisíc

Kdo si počká, ten se dočká – a ušetří! Kdo s tímto heslem plánoval pořízení eskové Multistrady 950, ten si může mnout ruce a vyrazit podepsat kupní smlouvu. Právě teď ji totiž v oficiální prodejní síti Ducati dostane s takovou slevou, že mu zbude ještě na pěknou rodinnou dovolenou.

Někdy se to semele tak, že si můžete vybrat. Výrobce totiž už představil nový model pro příští sezónu, ale u prodejců jsou stále ještě stroje předchozího modelového provedení a vy tak řešíte, jestli si počkat a připlatit a jít do novějšího, nebo sáhnout po osvědčeném, okamžitě dostupném a především výrazně levnějším letošním stroji. Ty slevy bývají značné a přesně to je případ i Ducati Multistrada 950 S.

Pro zákazníky tohle bude terno, neboť zaprvé ušetří desítky tisíc oproti oficiální ceně, která platila v létě, a zadruhé vlastně dostanou motorku, která se od nového modelu liší v úplných detailech. Nová Multistrada V2 je totiž vlastně pořád stejná motorka, jako Multistrada 950, akorát její motor plní normu Euro 5, je o pět kilo lehčí a má jiné sedlo. Jo a grafiku. To je asi tak vše. Detailně jste si o novince mohli přečíst v tomto článku. Novinka bude samozřejmě také o něco dražší, byť v tomto případě si připlatíte pouze jednoho Masaryka, když zaplatíte 427 000 Kč. Ať se bude jmenovat jakkoli, pořád to bude skvělá velká cestovní motorka s charismatickým dvouválcovým motorem, spoustou komfortu a vynikající výbavou, jak jsme se mockrát přesvědčili v testech.

A jaké tedy jsou ceny Multistrad 950 S? Raději zdůrazníme, že se jedná pouze o verzi S, vybavenou semiaktivním podvozkem, TFT displejem, obousměrným rychlořazením a dalšími fičurami, základní varianta devětsetpadesátky již na skladech není. Pro lepší přehlednost je uvádíme v tabulce, a jak sami vidíte, úspora činí od 33 000 Kč za úplně základní esko až po 52 000 Kč za variantu na drátěných kolech a s paketem Touring, obsahujícím boční kufry, centrální stojan a vyhřívané hefty. Tedy přesně to, co na cestovní motorce potřebujete. Plně vybavenou Multistradu 950 S tak teď pořídíte levněji, než co byste dali za „holou“ Multistradu V2 S. Ale bude dobré si pospíšit, akce platí jen do odvolání.

  Cena včetně DPH Cenové zvýhodnění
Multistrada 950 S 389 000 Kč 33 000 Kč
Multistrada 950 S, drátěná kola 399 000 Kč 40 000 Kč
Multistrada 950 S Touring 409 000 Kč 45 000 Kč
Multistrada 950 S Touring, drátěná kola 419 000 Kč 52 000 Kč

 

 

 

 

 

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Motokatalog.cz
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...




TOPlist