yamaha_demo_tour




Ducati 1199 Panigale: dočká se závodní repliky?

Podle hlasování návštěvníků nejkrásnější motocykl podzimní výstavy EICMA se pravděpodobně časem oblékne do oficiálních barev některého z továrních závodních strojů, ale na to si ještě chvíli budeme muset počkat.

Téměř jisté je, že ani jedna závodní replika nedorazí na salóny hned v první prodejní sezóně 2012, ale o rok později už by to zas takové překvapení nebylo. Vlajková loď v limitované edici je vždy žádaným artiklem, a přitahuje jak fanoušky toho kterého závodnka, tak individualisty.  Kolegové z portálu MotorBikeTV se už ale nemohli dočkat, a s vydatnou pomocí photoshopu připravili několik návrhů, jak by si budoucí repliky Ducati 1199 Panigale představovali oni.  Třeba se designéři v Bologni nechají inspirovat, kdo ví. K vidění jsou napodobeniny závodního nářadí jezdců všech zvučných jmen. Hayden, Bayliss, Checa…ale zvláštní je, že hlavní šampión se do výběru nedostal.
The Doctor za sebou sice nemá svou nejlepší sezónu, ale důvěru rozhodně neztratil - naopak se do spojení Valentina a nové Desmosedici od příštího roku vkládají všeobecně velké naděje. Že by se grafikům z MotorBikeTV jenom nedařilo sladit Panigale s kanárkové žlutou barvou? Možná jim to jenom trochu déle trvá, návrhy replik přibývají v galeri postupně. Koneckonců, i kdyby na motocykl s číslem 46 náhodou zapoměli, u Ducati se to při navrhování barevných provedení na příští modelový rok určitě nestane.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (16x):
Motokatalog.cz



TOPlist