yamaha_demo_tour




Den otevřených dveří na Vrbovce

Tuto sobotu o víkendu proběhl v pražském centru Vrbovka den otevřených dveří. Motorkáři mohli během dne navštívit všechny obchody a prodejny, které na Vrbovce sídlí, včetně motocyklových redakcí. Na akci jsme nemohli chybět také s naším stánkem serveru Motorkáři.cz.

První motorkáři se začali sjíždět již po deváté hodině ranní, kdy bylo plánováné otevření celého centra široké veřejnosti.
Všechny shopy, prodejny, zkrátka všechny motorkářské firmy, které na Vrbovce sídlí, byly připraveni na nápor motorkářů, kteří třeba ještě v centru nebyli a právě v sobotu měli skvělou možnost vše si projít a ještě se zapojit do soutěže o ceny. Úkol byl jasný, navštívit všech 14 motofirem, které zde sídlí, a odpovědět na jejich otázky. Po splnění byl pro všechny v motobaru zdarma připraven guláš a následně bylo možné třeba získat motorku na víkend - stačilo jediné správně zatočit kolem štěstí.
Pokud někdo přijel na Vrbovku z větší dálky a měl špinavou přilbu, dívky z Bikerscrownu mu ji náležitě zdarma vyčistily. Dopoledne byl na akci i Pepa Macháček a jeho Raptor Diktator, se kterým vyhrál letošní Dakar. Nesmím zapomenout ani na náš stánek Motorkáři.cz, který podobně jako ostatní motocyklová periodika nabízel prodej triček, kalendářů, zdarma jsme rozdávali samolepky.
Tímto dnem bylo oficiálně otevřeno největší motocyklové centrum v ČR. Kdo jste to nestihl v sobotu, přijdtě se podívat, těšíme se na vás.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist