yamaha_demo_tour




Testování BMW S1000RR z Portimaa

Hlásím se z Fara. Přestup v Paříži a v Lisabonu proběhl v pohodě, na letišti nás už čekal bus s dalšími novináři, docela dobrá parta. Uvítal nás ředitel BMW France Jean-Michel Cavret a z letadla o berlích vystoupil také Ruben Xaus.

Taková byla první SMS od Tommyho, který se právě v Portimau účastní novinářských testů sériové podoby modelu BMW S1000RR. Tohle testování jsme pro Tommyho prostě museli domluvit, protože je jedním z mála jezdců, kteří už s touto mašinou prošli zkouškou ohněm, to jest pořádným závodem. Kdo jste s námi s napětím sledovali Tommyho účinkování na 24hodinovce v Magny Cours, určitě víte, že si Tommy ani nový supersport od BMW vůbec nevedli špatně - viz naše série článků v rubrice Endurace .
A tady už je první fotogalerie, které nám Tommy poslal z prvního dne testování. Super počasí na pobřeží moře, desítky připravených mašin na trati pod palmami, speciální auta BMW na focení jízdních záběrů, Ruben Xaus jako poradce... už se těším na kompletní test motocyklu, který zveřejníme, jen co k nám dorazí všechny pořízené fotografie z okruhu.

A jak vidí první den Tommy?

První testovací den se obešel bez jediného pádu, počasí nám přeje. Motocykl je ve standardu velmi rychlý a s elektronickými vymoženostmi, kterými je nabitý, se stává nebezpečnou konkurenční zbraní pro třídu STK, což jsem ostatně zjistil již v Bol d´Or. Jinak perfektní organizace a prima parta světových novinářů. Více informací z testování a kompletní reportáž ještě připravuji.
Kompletní článek z testování připravujeme!

Informace o redaktorovi

Tomáš Mikšovský - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (17x):
Motokatalog.cz



TOPlist