globalmoto_duben_nolan




Spy Photos: BMW HP4 a R 1250 R

Špionážním fotografům se podařilo vyfotit velmi zajímavé snímky dvou nových naháčů, které BMW snad představí již letos na podzim. Je to vysvlečený superbike S 1000 RR a naked bike R1250 R?

BMW HP4

BMW půjde zřejmě stejnou cestou, jako Aprilia RSV4 směrem k Tuonu V4 R nebo Ducati má z 1198 naked bike Streetfighter. Bavorský výrobce motocyklů zřejmě obnaží supersportovní model S 1000 RR a v zákulisí se mluví o názvu HP4. Další spekulace se točí okolo výkonu řadového čtyřválce - nejlepší odhady jsou někde okolo 160 koní. Tušíme, že si budeme muset počkat na podzim, kde BMW představí svoji horkou novinku na jednom z mezinárodních motosalonů.

BMW R 1250 R


O tom, že BMW chystá nového boxera o objemu 1250 ccm, jsme psali už na konci loňského roku. Navíc bude mít připravovaný agregát nově i chlazení kapalinou, což mnozí příznivci modro-bílé vrtule neslyší rádi. A vedení BMW motor pochopitelně nebude dávat pouze do cestovního endura R 1250 GS, ale jak je patrné ze špionážních fotek, obmění se zřejmě kompletně celá modelová řada: naked bike R 1250 R a později snad i velký cesťák R 1250 RT.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):
Motokatalog.cz



TOPlist