yamaha_demo_tour




BMW roadshow pokračuje i o prázdninách

V jarních měsících jste mohli v různých koutech republiky přivítat kamion plný motorek BMW k vyzkoušení, a protože se musí železo kout neustále, pokračuje tahle tour i během sezóny. Na přelomu prázdnin BMW přidává další 4 termíny, kdy můžete vyzkoušet motorky z Mnichova.

Kapitoly článku

V dlouhém návěsu našlo během jara své místo 15 testovacích motorek, které mohli zákazníci po registraci vyzkoušet. Na výběr byly stroje napříč kompletním výrobním programem od elektroskútru C-Evolution přes novinky řady F až po statickou prezentaci karbonového skvostu HP4 Race.

Stejná možnost bude i o víkendu 3. a 4. srpna v Ostravě při příležitosti otevření nového showroomu CarTec. Jestli se chcete svézt, tak si hlídejte stránky, kde probíhají registrace nebo zkuste své štěstí na místě. Online registrovat se můžete také na testovací jízdy pod taktovkou Stratosu, a to buď 10.8. v Kozovazech u Prahy nebo o den později v Hradci Králové. Tyhle akce jsou primárně zaměřené na všechny „géesáky“, takže tu najdete pouze novinky F 750 GS a F 850 GS, které doplní dvanáctistovky v klasické a Adventure variantě.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 24 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Jarda-Bekr přispěl 6 Kč
Uhličan přispěl 6 Kč
masi přispěl 6 Kč
Freddy_X přispěl 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma



TOPlist