globalmoto_duben_nolan




BMW má novou prodejnu v Karlových Varech

V našem nejstarším a nejznámejším lázeňském městě se minulý týden slavnostně otvíral nový, v pořadí sedmý showroom motocyklů BMW. Firma DyCom, která se v Jenišově doposud věnovala prodeji a servisu automobilů stejnojmenné značky, rozšířila svoje aktivity o jednostopá vozidla, a to ve velkém stylu.

Kontrast mezi nově postavenou motocyklovou částí a stávající automobilovou prodejnou svědčí o tom, že se tady pracovalo s velkým citem a srdcem. Zatímco showroom plný aut působí noblesním až sterilním dojmem, motorky si ve vedlejším odděleném prostoru budete prohlížet v úplně jiné atmosféře. Koutek vyzděný z neomítnutých cihel na jedné straně, grafiťácký obraz místního umělce s přezdívkou Real 143 na protější stěně, dobová stínidla zavěšených lamp, industriální podlaha - to všechno k sobě dokonale ladí, a vytváří pocit, že tady jste v první řadě vítaným hostem. V DyComu mysleli při stavbě showroomu skutečně na všechno, a díky tomu vznikla na zadní straně prodejny sedmdesátimetrová terasa, která nabízí příjemný relax na čerstvém vzduchu. Na interiéru prodejny je znát, že jeho návrhář neměl ruce svázané žádnými striktními normami jednotné identity, ale mohl dát volný průchod fantazii.   

Prodejní plochou 135 m2 sice nepatří karlovarský motosalon BMW k těm největším, ale díky šikovnému uspořádání se sem vejde téměř kompletní modelová řada od ikonických cestovních endur přes všechny sportovní řadové čtyřválce a retro modely až po maxiskútry. Zájemci mohou během sezóny využít také možnost zkušební jízdy na vybraných motocyklech, a během uplynulého víkendu se mohli svézt v rámci Roadshow dokonce v doprovodu zkušených instruktorů. Umístění prodejny na okraji města nabízí ke zkušební vyjížďce spoustu příležitostí.

K motorkám tak prémiové značky jako je BMW nerozlučně patří značkové oblečení a doplňky, a v tomhle směru mají na karlovarské prodejně opravdu velký výběr. Najdete tu většinu zboží z aktuální kolekce včetně letošních novinek - a přímo na místě se tak můžete obléknout doslova od hlavy k patě. Široká je i nabídka originálního příslušentví, které vám v místním servisu rovnou na motorku namontují. Špičkově vybavená dílna se školeným personálem je tu samozřejmě především kvůli záruční a pozáruční údržbě, výměnám kapalin, filtrů, destiček a dalšího spotřebního materiálu.

Filozofii nové prodejny přiblížil během slavnostního otevření Roman Růžek, jednatel společnosti DyCom Group: Výstavba našeho nového motosalonu trvala zhruba 8 měsíců. Otevřeli jsme jako 7. dealer v republice a věříme, že pro nás bude tato sedmička šťastná. Otevřením našeho motostánku jsme vstoupili do nového obchodního světa, do světa nových a specifických zákazníků. Jsme připraveni jim nabídnout nejen těch 16 motocyklů, které máme na showroomu vystaveny, ale především individuální přístup a zážitek, který je nedílnou potřebou v motorkářském světě. Na některých z nich si můžete užít adrenalin při zkušební jízdě. Našim zákazníkům nabídneme kromě konzultace s prodejcem Jiřím Rešlem, který je ve svém oboru odborníkem na slovo vzatým, také posezení na prosluněné terase s úžasným výhledem. Při předávání motocyklu se přesunou do noblesního koutku, kde si v pohodlném koženém křesle mohou vychutnat pohled na svého nového miláčka.

Myslím, že se nám podařilo vytvořit nejen jednu z dalších prodejnu BMW motorek, ale především  místo, kde se každý motorkář může cítit jako ryba ve vodě a může sem kdykoli zavítat a nasát tu správnou motorkářskou atmosféru a dopřát si pohled na stádo nejmodernějších jednostopých vozidel ze stáje BMW".

A jak se do nové prodejny motocyklů BMW dostanete? Nejsnazší cesta vede ze silnice č. 6 (výpadovka z Karlových Varů směrem na Cheb) přes sjezd na Plzeň a Bečov nad Teplou. Firma DyCom sídlí hned u prvního kruhového objezdu a její showroom nemůžete přehlédnout. Otevřeno je každý všední den od 8 do 18 hodin, v sobotu od 9 do 13. 

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jan Altner - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist