yamaha_demo_tour




2010 Harley-Davidson Tri Glide Ultra Classic a Road Glide Trike

Je pro vás připravené video z testovací jízdy H-D Road Glide Trike. Tahle tříkolka nabízí maximální pohodlí při delších cestách, má zpátečku a jak je vidět, tak tento kolos může bez sebemenších potíží lehce ovládat i drobnější blondýnka...

Tri Glide představil H-D již v polovině minulého roku, nicméne do prodeje se dostává až v roce 2010. Styl, vzhled, zaměření a konstrukce celého motocyklu asi není třeba představovat, takže rovnou k věci: dvouválec 1690 ccm s elektronickým vstřikováním (ESPFI) se 136,94 Nm při 3500 ot./minutu má 6-ti stupňovou převodovkou (včetně zpátečky). 
V nabídce jsou nově dvě doplňkové barvy (Flame Blue Pearl, Brilliant Silver Pearl), rádio se čtyřmi 80W reproduktory Harman/Kardon s CD a MP3, intercom, nový design ráfků kol, plus další extra chromové doplňky rozmístěné různě po celém motocyklu, volně stavitelné ochranné štítky proti větru, upravený display, úprav se dočkala i zadní schránka, sedačky a opěrky spolujezdce, nový tempomat a třešnička na dortu je elektronicky stavitelné odpružení předních a zadních tlumičů. 
Samotné vidlice jsou o něco delší oproti předešlému modelu. Nastavitelné jsou i stupačky spolujezdce, poslední novinkou je vylepšený alarm Smart Security System. Tenhle přes půl tuny vážící drobeček (517kg suchá hmotnost) jezdí za něco málo přes 7,1 litru na 100 km ve městě a za nádherných 4,9 litru na dálnici. Na délku měří 2687mm a do šířky 1379mm což už jsou vlastně rozměry menšího auta… 
Pneumatiky jsou na to z výroby dodávány od Dunlopu: přední je 16-ti palcová a zadní je 15 palcová o rozměrech 205/65. Přední 30cm kotouč je bržděn čtyřpístkem a zadní kotouč o průměru 22,8cm jednopístkovou brzdou. Cena se bude pohybovat v přepočtu zřejmě někde mezi 570 - 600 tis Kč, rozdíl 30tis tvoří příplatek za dvě zmíněné doplňkové barvy. 


Video

Informace o redaktorovi

Petr Kvaš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (13x):



TOPlist