husqvarna_svartpilen_801_2




Redakční podcast: Rok u Motorkářů a co bude dál

Sníh sice v nížinách roztál, ale do sedla motorky už se v těchto dnech nikdo příliš nežene. Konec roků je za dveřmi, a tak i my v redakci raději sedíme a bilancujeme o tom, co bylo a bude. Do redakčního podcastu jsem si dneska pozval speciálního hosta – majitele a šéfa serveru Motorkáři.cz Jardu Ducháčka.

Jak funguje redakce Motorkáři.cz, od kdy to celé běží a kolik lidí je vlastně potřeba k tomu, aby největší server o motorkách na českém internetu běžel dál. S Jardou jsme v novém dílu podcastu přiblížili fungování webu, a probrali jsme to, co letos hýbalo nejen redakcí, ale celým motocyklovým Českem. A vypadá to slibně. Motorky jsou čím dál dostupnější a vlastně to vypadá, že z nás zase bude motocyklová velmoc. Proč se ale trhu daří tak, jak se mu daří?

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

Chybět nebude ani pohled do budoucna. Motorkáři.cz chystají novou mobilní aplikaci, neboť tudy vede cesta. Uživatelů, kteří se připojují na internet z velkých počítačů a monitorů pomalu ubývá, teď je trendem mobil, skrz který zvládnete vše, na co jste dřív potřebovali notebook. A dojdeme i k jedné novince, která bude možná trochu kontroverzní…

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

 

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist