husqvarna_svartpilen_801_2




Redakční podcast: O kategorii středních naháčů a co dneska dostanete do 200 tisíc

Chceme vám být blíž, chceme vás víc zapojit a chceme vám dát nahlédnout do nitra redakce i redaktorů! Právě proto vzniknul tenhle podcast. Probereme, na čem kdo jezdí, novinky ve světě motorek, ale i jedno velké téma pro každý díl. To všechno uvolněně, bez cenzury a skrupulí. Obraz tady nehledejte, ale on ani není potřeba – alespoň si naše medové hlasy budete moci pustit třeba při řízení, v garáži, nebo prostě kdykoliv.

A řekli jsme si, že první díl začneme pozitivně, a sice tématem, které v současnosti rezonuje a které je víc než potěšující. Probereme si, kam došly a kam směřují naháče střední třídy. Co dostanete za cenovky do 200 tisíc korun, co jste dříve nedostali? A má se vůbec tahle kategorie ještě kam posouvat? To a mnohem více probrali v prvním dílu redakčního podcastu Motorkáři.cz redaktoři Dominik Valášek a Honza Zajíček.

A o čem byste chtěli slyšet příště? Dejte vědět do komentářů a můžete rovnou přihodit i to, jak se vám náš nový formát a jeho první díl líbí.

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 30 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Bogodar přispěl 30 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist