globalmoto_duben_nolan




Redakční podcast: Nejočekávanější novinky sezóny 2024

Je to každoroční obava. Nezačnou značky náhodou šetřit? Nebudou všechny novinky v principu jen facelifty stávajících modelů? A i pro letošní nadcházející sezónu je odpovědí jednoznačné a úlevné „NE!“ V uplynulých měsících se na nás nahrnula hromada zajímavých novinek, a tak jsme ty nejzajímavější shrnuli do nového dílu našeho redakčního podcastu.

Tentokrát jsme na to s Vláďou Novotným a Honzou Ramešem dokonce ve třech. Udělali jsme si sumarizaci všech důležitých nadcházejících novinek a rozebrali si je kategorii za kategorií. Protože zatímco u některých tříd není moc co řešit, je tu i spousta novinek v segmentech, které se zdály být dlouho mrtvé, nebo se dokonce štěpí.

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

Příkladem za všechny může být kategorie sportovních šestistovek, která se po tom, co prakticky „sežrala samu sebe“ velkolepě vrací na trh, a to dokonce ve dvou rovinách. Svou novou sportovní kapotu střední třídy teď můžete mít jako nevyhraněnou „vanilkovou“ verzi, případně jako ostrý supersport – přesně takový, jaký znáte z minulosti. Na přetřes přijde také kategorie Adventur či cestovních silničních bestií, kde Suzuki „demokratizuje“ nové prvky, ale i cruiserů, kde posiluje třída malých objemů.

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist