globalmoto_duben_nolan




Redakční podcast: Historky i motorky z Číny

Je to odvěký souboj. Koupit nového Číňana nebo ojetého Japonce? V sedmém dílu našeho redakčního podcastu se věnujeme nejen motorkám z Číny. Zajoch se rozpovídá o zážitcích z výletu do „Říše středu“, a zavzpomínáme i na mnohdy křečovité začátky čínských motorek na tuzemském trhu.

První čínské motorky zahlédl Dominik v bazaru, kde se s dědou stavoval cestou na chalupu. Najednou se mezi klasickými ojetinami objevily nové, značně levné a mnohdy pochybné stroje značek jako „Yamasaki“. To už bylo nicméně v době, kdy se na českém trhu objevila úplně první „vážně myšlená Čína“ – dodnes fungující značka Yuki. Zajochovo první setkání bylo ale o dost intenzivnější, protože právě jedna z čínských motorek byla jeho vůbec první.

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

Jak jsou na tom čínské motorky dnes? Kam se posunuly a dále posouvají velké značky, a jaký motor Hondy aktuálně kopíruje čínský „mainstream“? O tom všem se se Zajochem bavíme, a samozřejmě přihodíme taky hromadu novinek a zajímavostí ze světa motorek.

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na SpotifyApple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 30 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Bogodar přispěl 30 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist