yamaha_demo_tour




Redakce Motorkáři.cz na tandemu s Vláďou o sezoně 2023

Další sezona to má spočítané a my jsme se s redakční partou potkali na červené sedačce, abychom pokecali o zážitcích a o motorkách, které nás posadily na zadek ať v dobrém nebo špatném. Tradičními hosty posledního dílu seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou v roce 2023 jsou kolegové Honzis, Zajoch a jelikož Dominik marodí, vzal to za něj Filip.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Kapitoly článku

O čem se mluvilo:

  • Jaká byla sezona 2023 a jak ji v redakci hodnotíme
  • Které motorky se nám zapsaly do paměti v dobrém či zlém, a která byla tou nej
  • Na jaké mašině bychom si s chutí dali repete
  • O novinkách pro další sezonu
  • Článek, který nám šel z pera úplně sám a článek, který jsme sotva vypotili
  • Co nám udělalo radost, ale i to, co nám hnulo žlučí

Audio verzi k rozhovoru v plné délce si můžete rovnou přehrát zde:

Pomalu se nám blíží konec roku a klidně budeme moct říct, že sezona 2023 je pryč a startuje sezona nová. Dost pravděpodobně bude stejně nabitá, jako ta letošní a podle novinek zveřejněných koncem roku se máme na co těšit. Který se v redakci nemůžeme dočkat a na kterých se chceme za každou cenu svézt? To prozradí vánoční tandem s parťáky z redakce, tedy Honzisem, Zajochem a Filipem. Jasně, že to každý máme trošku jinak, ale jsou motorky, na kterých se shodneme. 

. V redakčním tandemu probereme, jakou letošní motorku bychom si s chutí vzali do parády ještě jednou, ale také to, která motorka to u každého z nás vyhrála na plné čáře nebo která zůstala za očekáváním. To totiž dost zásadně ovlivní, jak píše test, který zrcadlí zážitky a emoce, během testování. Redakční práce není jenom o ježdění na motorkách, ale je také o potkávání lidí z moto branže a že jich za tu sezonu je, podobně jako akcí, na které se vždycky těšíme. 

 

Na mysli mám například březnovou výstavu, kde kromě lidí z oboru potkáváme vás, naše čtenáře, a jsme rádi, že se stavíte na kus řeči. Vaše postřehy, připomínky i náměty jsou nejlepší zpětnou vazbou, která nás může posunout dál. Proto díky a těšíme se na vás v Brně. Nyní nám dovolte připít na zdraví, poděkovat vám za přízeň v letošním roce a do toho nového popřát všechno nejlepší. Hlavně spoustu skvělých zážitků na silnici i v terénu a šťastný návrat domů. 

Zde se můžete podívat na archiv všech dílů seriálu Na tandemu s Vláďou. Rok 2023 odstartoval dakarák Ivo Kaštan, a když nebudu počítat naši redakci, tak poslední usedla na červenou sedačku cestovatelka Dominika Gawliczková. Rok 2024 bude znamenat další porci rozhovorů a zajímavých hostů z moto branže, kteří budou vyprávět svůj příběh ze světa jedné stopy. Jelikož za pár dní startuje v Saudské Arábii další ročník Dakaru, už nyní můžu prozradit, že prvním hostem bude Dušan Randýsek, který zažil Dakar v Africe, Jižní Americe i Saudské Arábii. Příjemný poslech!

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist