husqvarna_svartpilen_801_2




Nikola Červinková na tandemu s Vláďou: Myslím, že jsem na Dakaru dospěla

Letošní Dakar byl premiérou pro naše tři motorkáře, ale také pro moderátorku a hlasatelku televize Nova Nikolu Červinkovou, která do Saudské Arábie vyrazila se svým týmem. Nikol přijala pozvání na žhavou červenou sedačku a v seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou přiblížila, jaký na ni Dakar udělal dojem a jestli by si tři týdny dobrodružství v Saudské Arábii dala s chutí znovu.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O rozdílu připravovat studio MotoGP a reportáže z Dakaru z centra dění
  • Kdy přišla nabídka vyrazit na Dakar
  • O týmu, se kterým v Saudské Arábii operovala
  • Jak to na Dakaru chodí a co všechno práce redaktorky znamená
  • O silných momentech a emočně vypjatých okamžicích
  • Jaký na ni udělal Dakar dojem a jestli má chuť jet znovu

Audio verzi k rozhovoru v plné délce si můžete rovnou přehrát zde:

Sportovní redaktorka, hlasatelka a moderátorka Nikol Červinková se věnuje motosportu a jak sama říká, má k němu blízko, protože je z Pardubic a od mala ji fascinuje plochá dráha, stejně jako ostatní motocyklové a automobilové závody. Kdo sleduje MotoGP na televizi Nova, jistě zná studio MotoGP, které Nikol moderuje a kdo letos sledoval Dakar, určitě ji zaregistroval v centru dění, tedy Saudské Arábii. Nikol přímo z akce připravovala reportáže a bezprostřední rozhovory s českými závodníky, pro které letošní Dakar nebyl procházkou růžovým sadem.

Nikol v rozhovoru prozradí, že první nabídku vyrazit na Dakar odmítla, ale je ráda, že přišla ještě jednou a na nejtěžší rally vyrazila. Byl to pro ni úplně nový svět. a i když to nebylo jednoduché, svou premiéru si užila a získala moře nových zkušeností a postřehů. Pokud vás zajímá, jak náročné je připravovat reportáže, ve emočně vypjatých chvílích si udržet novinářský odstup nebo jaké peklo je připojení k internetu pro odeslání dat, budete si muset poslechnout tento páteční rozhovor. Dozvíte se také to, co neustále usměvavé redaktorce pilo krev, jak na ni reagovali Saudové nebo co ji naopak hodně bavilo a na co se těšila domů.    

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 45 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
josip přispěl 30 Kč
TRA přispěl 15 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist