globalmoto_duben_nolan




Honza Žlábek na tandemu s Vláďou: GS Trophy byla skvělá akce

Páteční seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou přivítal Honzu Žlábka, který strašně rád závodí na adventure mašině a má za sebou hezkou řádku rally doma i ve světě. Startuje na svém upraveném BMW, které je hodně specifickým kouskem a všude budí velkou pozornost. Před nějakým časem si vyzkoušel soutěž GS Trophy v Thajsku a nevedl si tam se svým týmem vůbec špatně. Pokud chcete vědět, jak taková soutěž probíhá, poslechněte si tento rozhovor.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O soutěži GS Trophy
  • Jak se na soutěž kvalifikoval a jak závodil v Thajsku
  • O tom, jak začal jezdit na motorce a co ho baví nejvíc
  • Jak si vyzkoušel rally
  • O stavbě vlastního stroje BMW, na kterém závodí
  • Jaké rally soutěže si vyzkoušel a s kým tam závodil
Náš tip

Dlouhá verze rozhovoru v mp3 ke stažení zde: zlabek.mp3

 

Honza Žlábek se před několika lety zúčastnil soutěže GS Trophy a se svým týmem se umístil na parádním čtvrtém místě. V rozhovoru vypráví, co obnáší se na soutěž kvalifikovat, jak to na GS Trophy chodí a co všechno se tam dá zažít. Jde o skvělou adventure soutěž týmů z celého světa, která staví na dovednostech a týmové souhře. Honza tam potkal spoustu skvělých lidí, se kterými je v kontaktu dodnes a na zážitky v Thajsku moc rád vzpomíná.

V rozhovoru přiblíží, jak začal jezdit na motorce, co ho baví a jak podlehl kouzlu rally soutěží. Už si jich pár vyzkoušel a převážnou většinu odjel na svém upraveném bavoráku. Jde o hodně specifický stroj, který si poskládal sám a do kterého nasypal spoustu peněz. Právě značka BMW je jeho srdeční záležitost a vlastně denním chlebem. Pracuje totiž jako mechanik se svým tátou v rodinném moto servisu, kde vyšívají převážně na starých strojích BMW a jak sám říká, staré báwa ho neskutečně baví a naplňují. Poslechněte si další rozhovor ze seriálu Na tandemu s Vláďou.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist