yamaha_demo_tour




LighTech Yamaha TMAX 530

Ladičská firma LighTech připravila kompletní sadu doplňků pro oblíbený maxiskútr Yamaha TMAX 530.

Maxiskútr Yamaha TMAX je ve svém segmentu jedním z nejlepších a navíc má skvělé prodejní výsledky. Jen v Evropě se „Maxíků“ prodalo téměř 180 tisíc kusů, z toho víc než půlka přímo v Itálii, ve vlasti skútrům zaslíbené. Aby také ne, vynikající jízdní vlastnosti vyplývající z živého motoru, pevného podvozku a silných brzd jej k tomu plně opravňovaly. Nyní se legenda vrací ve své již třetí, modernizované a sportovněji střižené generaci, která přináší motor s objemem 530 ccm a brzdný systém ABS.

Tip:
přečtěte si náš redakční test maxiskútru Yamaha TMAX 530.

Dobrých prodejních výsledků si všimla tuningová firma LighTech a rozšířila svoji nabídku doplňků pro motocykly i o kompletní paket na Yamahu TMAX. Doplňky začínají změnou všech viditelných šroubů, závažíček na řídítkách a víčka brzdové nádobky. Nové jsou páčky na řídítkách, zpětná zrcátka, stupačky a držák RZ. LighTech také nechal vyměnit kryt motoru a připravil změny na zadní kyvné vidlici. Vše je podtrženo předním blatníčkem z karbonu.
LighTech se snaží maximálně přiblížit co největšímu počtu zákazníků, proto má tuningový paket hned ve čtyřech různých barevných provedeních. V nabídce je: červená, žlutá, bílá a černá.
Nedávno jsme tu měli vyladěného TMAXe od Marcuse Walze v rámci nové akce Yamaha Hyper Modified. Porovnejte úpravy a hlasujte, který TMAX se vám líbí více.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Který maxiskútr TMAX se vám líbí více?

  1. Hlasováno: 9x
  2. Hlasováno: 16x
  3. Hlasováno: 19x

Hlasování

Dotazník se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům. Nejste bohužel přihlášení, tuto akci můžete provést v pravém horním rohu nebo se nově registrovat.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):
Motokatalog.cz



TOPlist