yamaha_demo_tour




Luxusní kempování ve Spielbergu pro české nadšence MotoGP

Pokud jste Čech a milujete MotoGP, máme pro vás nejlepší možnost, jak si tento sport užít. GPtents a EasyCamping jsou předními poskytovateli luxusních kempů, které vám přinášejí revoluci ve způsobu, jak si užít závody. S jejich výjimečným ubytováním a bezkonkurenčními službami se dostanete do světa, kde se spojuje luxus a vášeň pro motoristický sport. A co je nejlepší, je to jen kousek od vás.

Společnost GPtents, přední poskytovatel luxusních kempů, nasadila vysokou laťku, pokud jde o vytvoření mimořádného útočiště pro fanoušky motoristického sportu. Jejich pečlivě navržené stany jsou důkazem jejich odhodlání poskytovat maximální pohodlí a požitek.

GPtents se postará o to, aby každý aspekt vašeho pobytu byl výjimečný. Díky svému důrazu na detail a oddanosti spokojenosti zákazníků se společnost GPtents stala synonymem pro ztělesnění luxusního kempování.

Luxusní hotelové stany vhodné pro motorkáře, rodiny či fanoušky, kteří mají rádi hotelový servis

Společnost GPtents chápe, že je důležité vycházet vstříc potřebám rodin, a nabízí ubytování vhodné přímo pro ně. Jejich služba je navržena tak, aby poskytovaly pohodlný a
příjemný zážitek hostům všech věkových kategorií.

 

Hotel Tents je vhodný i pro ty, kteří se nechtějí vzdát luxusu nebo ještě nikdy nekempovali. Díky předem postaveným, plně vybaveným stanům, zaručují dokonalý zážitek z kempování s bohatstvím a pohodlím hotelové kvality.

Služba Hotel Tents zahrnuje:

  • Předem postavený stan připravený na příjezd
  • Možnost rezervace kempingového setu (stůl se dvěma židlemi)
  • Dvě matrace
  • Dvě přikrývky
  • Dva polštáře
  • Dva ručníky
  • Kempingové světlo
  • Koš na odpadky
  • Zámek do stanu
  • Nápoj na uvítanou
  • Luxusní kontinentální snídani hotelové kvality
  • GPrestauraci s grilovanými specialitami připravovanými zkušeným šéfkuchařem
  • Parkovací místo na parkovišti GPtents u lesa

GPtents Hotel Tents se nachází na velmi strategickém místě, v pěší vzdálenosti od okruhu Red Bull Ring ve Spielbergu.

GPtents Camping: Kempování pro lidi, kteří mají rádi klid a chtějí relaxovat

GPtents Camping si uvědomuje, že někteří jedinci dávají při svém luxusním kempování přednost klidnějšímu a mírumilovnějšímu prostředí. Prioritou je pro ně vytvoření klidné atmosféry, kde si hosté mohou odpočinout a relaxovat bez přítomnosti hlučného nebo rušivého chování.

GPtents Camping dbá na to, aby kempy poskytovaly klidné a pohodlné prostředí a umožňovaly hostům plně se ponořit do klidu přírody. Díky svému závazku poskytovat klidné prostředí vychází GPtents Camping vstříc těm, kteří si cení klidu a hledají luxusní kempování bez rušivých vlivů.

 

Tento revoluční kemp se špičkovým, dokonale uklizeným zázemím, horkými sprchami a jedinečnou klidnou zónou bez večírků je navržen tak, abyste svůj karavan, obytný vůz nebo stan mohli postavit na prázdném kempovacím místě.

Jaké jsou vaše možnosti:

  • MALÉ kempingové místo 21 m2 se hodí pro 3 osoby, jeden stan, žádné auto.
  • STŘEDNÍ kempingové místo o rozloze 42 m2 je vhodné pro 5 osob, 1 auto a stan NEBO 1 karavan.
  • VELKÉ kempingové místo 50 m2 se hodí pro 5 osob, 1 auto a stan NEBO 1 větší karavan.
  • Rezervace elektrického napájení
  • Rezervace dalšího parkovacího místa pro druhé auto

Pro zajištění pohodlí doporučuje GPtents rezervaci velkého kempovacího místa, zejména pokud je váš karavan dlouhý 7 metrů a váží 5 tun, což je maximum, které se na velké kempovací místo vejde.

GPtents Camping se nachází ve stejné oblasti jako Hotel Tents a je také v pěší vzdálenosti od okruhu Red Bull Ring ve Spielebrgu.

Přijdete ve skupině? Easy Camping je pro vás to pravé!

V tomto kempu ve Spielbergu jsou zaručeny čisté toalety a teplé sprchy, elektřina je k dispozici na požádání. Nemusíte s sebou tahat zavazadla, své auto nebo motorku zaparkujete přímo na místě!

Máte hlad nebo žízeň? Žádný problém! Nabídnou vám čerstvé pouliční jídlo a osvěžující pivo nebo nealkoholické nápoje! Máte nějaké potíže? Jejich přátelský personál je tu, aby vám pomohl. Skupiny přátel a fanoušků jsou vítány.

 

Jaké jsou vaše možnosti:

  • MALÉ kempingové místo 21 m2 se hodí pro 3 osoby, jeden stan, žádné auto.
  • STŘEDNÍ kempingové místo o rozloze 42 m2 je vhodné pro 5 osob, 1 auto a stan NEBO 1 karavan.
  • VELKÉ kempingové místo 50 m2 se hodí pro 5 osob, 1 auto a stan NEBO 1 větší karavan.
  • Rezervace elektrického napájení
  • Rezervace dalšího parkovacího místa pro druhé auto

Pro zajištění pohodlí doporučuje Easy Camping rezervaci velkého kempovacího místa, zejména pokud je váš karavan dlouhý 7 metrů a váží 5 tun, což je maximum, které se na velké kempovací místo vejde.

Ačkoli je Easy Camping od stejného poskytovatele, má vlastní kemp při Red Bull Ring oddělený od GPtents. Easy Camping se nachází v pěší vzdálenosti od okruhu a umožňuje snadný přístup k hlavní bráně okruhu.

Jak najdete stany GPtents ve Spielbergu? GPtents se nachází v kempu BLACK, který je jedním z největších a nejbližších kempů na Red Bull Ringu.

Krajina je úchvatná a kemp je od okruhu oddělen pouze lesem.

Udělejte si z kempování nezapomenutelný zážitek

GPtents, GPtents Camping a EasyCamping nově definovaly luxusní kempování Spielberg pro milovníky motorsportu a nabízejí mimořádný zážitek, který v sobě spojuje bohatství a adrenalin.

Díky pečlivě navrženému ubytování, individuálním službám a exkluzivnímu přístupu, povýšili tito poskytovatelé zážitek z motoristického sportu na nebývalou úroveň.

Ať už se rozhodnete pro GPtents nebo EasyCamping, můžete si být jisti, že váš pobyt bude výjimečný. Pokud jste tedy připraveni vydat se na cestu, která spojuje luxus a vášeň pro motoristický sport, čekají na vás stany GPtents, GPtents Camping a EasyCamping, které jsou připraveny nově definovat vaše zážitky ze závodů.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • GPtents

    Vítejte na GPtents.com, přední destinaci pro kempování u závodů F1 a MotoGP ve Spielbergu v Rakousku. Jsme vzdáleni pouhých 15 minut chůze od okruhu Red Bull Ring a nabízíme nejlepší zážitek z víkendu F1 a MotoGP s našimi luxusně vybavenými stany a hotelovým komfortem za ceny kempu. Naše stany jsou ...




TOPlist